Verwijderen & Corrigeren

Is je eyeliner te breed, je wenkbrauwen te dik of te donker of je liplijn uit de mode? Wij bieden verschillende technieken aan om deze te corrigeren of zelfs te verwijderen. Ook voor het verwijderen van tatoeages kan u bij mij terecht.

Laser

Er wordt gebruik gemaakt van de tsr pro iv, een apparaat dat reeds zijn doeltreffendheid & veiligheid bewezen heeft en zodoende bij zowel medici als tattoo-artists wordt ingezet bij het verwijderen van permanente make up & tatoeages maar ook voor verschillende huidaandoeningen (dit doen wij ook klik hier)

Dankzij de geavanceerde techniek is het mogelijk permanente make up & tatoeages te verwijderen zonder littekens of beschadigingen. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig of het nu gaat om een klein stukje of een grote tattoo en dit is afhankelijk van hoe het pigment in je huid zit, hoe lang & je eigen huid.

Gemiddeld is dit voor pmu 1-3 behandelingen en voor een tattoo 8-12 keer met telkens 6 weken tss de behandelingen in. Door de energie uit het licht van de laserstraal vallen de pigmentdeeltjes uiteen in kleinere deeltjes. Ze worden als het ware verpulverd, en het lichaam is in staat om ze op te ruimen en af te voeren. De nd yag laser is bij uitstek geschikt voor zwart daar het laserlicht zeer weinig invloed heeft op het eigen pigment en deze de tatoeage mooi weg kan halen.

Na de behandeling

Na laser behandeling kan men gewoon doorgaan met het dagelijks leven. Door de laser kan tot 24 uur na behandeling een reactie van de huid optreden in de vorm van warmte, lichte roodheid en uitdroging/blaasjes. Er kan lokaal een licht branderig gevoel terug komen binnen 3-7 dagen na behandeling:

Indien men alsnog de zon in gaat met de behandelde plek Indien men sport of de sauna bezoekt Indien men pittig/pikant voedsel eet Het is van groot belang dat je correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe je huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies welke je schriftelijk van ons mee krijgt bij de 1e behandeling. Ook is het van groot belang dat je zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat je bezig bent om de pmu te laten verwijderen, dit om pigmentverstoring te voorkomen.

Contactgegevens

BEZOEKADRES

(IM)perfection
Lichtaartsesteenweg 72
2275 Poederlee

Afspraak en contact

online een
afspraak maken