UW HUIDEXPERT

Kelly Heremans behaald in 2004 haar diploma als schoonheidsspecialiste met grootse onderscheiding.  De jaren daarna werkte zij in verschillende schoonheidsinstituten & beautyfarms waarbij alles draaide om wellness & ontspanning.

Gedreven door haar overtuiging dat je als schoonheidsspecialiste meer kunt dan enkel wellness & ontspanning ging zij haar verdiepen in de huid & startte de zoektocht naar huidverbeterende behandeling die de kloof dichten tussen de traditionele schoonheidsbehandeling (ontspanning & verzorging) en de medische & chirurgische behandelingen.

Zo specialiseerde zij zich in esthetische permanente make up wat later uitbreidde naar medische permanente make up (hoofdhuid, correcties, alopecia, tepelhof,…) & volgde ze de opleiding medisch schoonheidsspecialiste & huidexpert.  Dit naast al de trainingen die zij volgde (en nog steeds volgt) voor het correct gebruik van de apparatuur en producten waarmee wordt gewerkt in de praktijk.

Zij besloot haar eigen concept uit te werken en een praktijk op te richten waar u als cliënt centraal staat.  Zij houdt van een no-nonses aanpak, waar u als cliënt weet wat te verwachten om tot het beste resultaat te komen.
Haar doel is behandelingen aan te bieden die snel resultaat geven & u een me-time-gevoel geven.

Als huidexpert kiest zij ervoor om enkel te werken met producten & apparatuur die wetenschappelijk onderbouwd zijn en voldoende hoge dosissen aan werkzame stoffen hebben in een samenstelling (moleculen) die tot in de diepere huidlagen kunnen doordringen.  Behandelingen die esthetische chirurgie kunnen voorkomen & de nood aan injectables kunnen vermijden. (deze beide doen niets aan de kwaliteit van de huid, ook na zo’n ingreep is goede huidverzorging een must!)