EKSEPTION PEELS

WAT MAAKT EKSEPTION PEELS ZO UNIEK?

Ekseption produceert geen ouderwetse peelings met bijvoorbeeld trichloorazijnzuur (tca). De peelings bevatten unieke formules met uiterst veilige, huidvriendelijke en resultaatgerichte werkstoffen.

Dus ook als u altijd “bang was” om een peeling te laten doen vanwege de bijwerkingen (slangenhuid, korsten, blaren, etc) dan is een behandeling met ekseption producten voor u een nieuwe openbaring.

Wel de frisse en verbeterde huid, niet de bijwerkingen. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor elke huid heeft ekseption een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in no time verandert naar een niet-gevoelige huid.

WAT MOET JE WETEN OVER DE BEHANDELING?

Het basisprincipe van een chemische peeling (of peeling met zuren) is ongeacht het soort zuur hetzelfde: het verwijderen/losmaken van de dode huidcellen én het stimuleren van de celdeling (celvernieuwing). De chemische peeling gaat dus ‘aan het werk’ in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt een gladde, jonge huid verkregen. Ekseption heeft unieke blends gemaakt en werkstoffen aan de zuren toegevoegd, waardoor elke peeling specifieke huidproblemen zal behandelen.

Een jonge huid vernieuwt zich volledig om de 28 dagen. Door het ouder worden vertraagt dit proces elk jaar en wordt de bovenste huidlaag met verhoornde cellen dikker en oneffen. De dikte van de verhoornde cellaag kan ook toenemen door ultraviolet licht.

Een peeling is 1 van de meest natuurlijke en effectieve manieren om de huid een flinke boost te geven. De huid wordt gladder, schoner en stralender. Een diepere peeling kan tevens huidverjonging teweegbrengen, storende pigmentvlekken verminderen, acné aanpakken, enz.

Een maximaal resultaat zonder de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

VOOR WIE IS DE BEHANDELING?

Ekseption is niet alleen uniek qua samenstelling en werking, maar beschikt afzonderlijke peelings voor elke huidaandoening.

Zo kunnen we volgende aandoeningen aanpakken:

couperose
rosacea
vette huid
onzuivere huide
acne
rimpels
hydratatie
pigmentvlekken
vale/doffe huiden

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

EKSEPTION PEELS "START"

Milde peelings zonder voorbereiding thuis
65
  •  

EKSEPTION PEELS "INTENSE"

Voor deze peelings is een voorbereiding thuis noodzakelijk
75
  •  

Contactgegevens

BEZOEKADRES

(IM)perfection
Lichtaartsesteenweg 72
2275 Poederlee

Afspraak en contact

online een
afspraak maken