Ekseption peelings

Ekseption produceert geen ouderwetse peelings met bijvoorbeeld trichloorazijnzuur (tca). De peelings bevatten unieke formules met uiterst veilige, huidvriendelijke en resultaatgerichte werkstoffen. Dus ook als u altijd “bang was” om een peeling te laten doen vanwege de bijwerkingen (slangenhuid, korsten, blaren, etc) dan is een behandeling met ekseption producten voor u een nieuwe openbaring. Wel de frisse en verbeterde huid, niet de bijwerkingen. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor elke huid heeft ekseption een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in no time verandert naar een niet-gevoelige huid.

Wat doet de behandeling?

Het basisprincipe van een chemische peeling (of peeling met zuren) is ongeacht het soort zuur hetzelfde: het verwijderen/losmaken van de dode huidcellen én het stimuleren van de celdeling (celvernieuwing). De chemische peeling gaat dus ‘aan het werk’ in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt een gladde, jonge huid verkregen. Ekseption heeft unieke blends gemaakt en werkstoffen aan de zuren toegevoegd, waardoor elke peeling specifieke huidproblemen zal behandelen

Een jonge huid vernieuwt zich volledig om de 28 dagen. Door het ouder worden vertraagt dit proces elk jaar en wordt de bovenste huidlaag met verhoornde cellen dikker en oneffen. De dikte van de verhoornde cellaag kan ook toenemen door ultraviolet licht.

Een peeling is 1 van de meest natuurlijke en effectieve manieren om de huid een flinke boost te geven. De huid wordt gladder, schoner en stralender. Een diepere peeling kan tevens huidverjonging teweegbrengen, storende pigmentvlekken verminderen, acné aanpakken, enz.

Een maximaal resultaat zonder de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

Na 1 behandeling is er duidelijk een zichtbaar & voelbaar resultaat. Om dit resultaat langer vast te houden en uw huid een boost te geven, wordt een kuur van enkele behandelingen aangeraden. Hierdoor zal u sneller meer resultaat krijgen en dit resultaat ook langer vasthouden. Daarna kan u overstappen naar een 4-6 wekelijkse behandeling & eventueel afwisselen met andere behandelingen.

Contactgegevens

BEZOEKADRES

(IM)perfection
Lichtaartsesteenweg 72
2275 Poederlee

Afspraak en contact

online een
afspraak maken