Oxygeneo

De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering.

Wat doet deze 3-in-1 behandeling?

EXFOLIËREN

Door de gepatenteerde behandelcapsule CAPSUGEN gaan we de dode huidcellen verwijderen vergelijkbaar met microdermabrasie. Zuurstof: Door de capsule in contact te brengen met de speciale gel verkrijgen we een reactie waarbij koolstofdioxide belletjes vrijkomen en tegen je huid gaan uiteen spatten.

De zuurstoftoevoer wordt van binnenuit gestimuleerd en gaat optimaal verhogen. Insluizing: Met de Neomassage incl bovenstaande processen dringen de werkstoffen van de gel dieper in de huid om zo een optimaal resultaat te verkrijgen. Je huid krijgt een boost en je ziet meteen resultaat.

TRIPOLLAR RADIOFREQUENTIE

Deze behandeling verbetert jouw gelaatscontouren en geeft je een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat.

Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

ULTRASOON

De ultrasoon trillingen reduceren tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Actieve ingrediënten en werkstoffen gaan diepe in de huid doordat de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen ook weer beter worden opgenomen.

Een meer complete behandeling bestaat er niet! Daarom heeft dit apparaat al 3 jaar op een rij de award voor meest complete apparaat voor huidverbetering gekregen! Kan deze behandeling elke 4-6 weken ondergaan of kiezen voor een ware boost in kuurvorm van 2 behandelingen per maand.

Contactgegevens

BEZOEKADRES

(IM)perfection
Lichtaartsesteenweg 72
2275 Poederlee

Afspraak en contact

online een
afspraak maken