Onze filosofie

Imperfection werd opgericht door Heremans kelly. Met haar kennis als medisch schoonheidsspecialiste & huidexpert trachtte ze een uniek concept samen te stellen dat de kloof dicht tussen de gewone schoonheidsbehandelingen (gezichtverzorgingen) & de medische handelingen zoals botox, fillers & plastisch chirurgie. (deze zijn ook bij wet verboden om in schoonheidsinstituten/andere niet medische locaties uit te voeren)

Zij is ervan overtuigd dat met de juiste aanpak van je huid, medische handelingen kunnen uitgesteld & zelfs voorkomen worden. Dit doordat een goed functionerende & dus actieve huid ertoe in staat is om zelf collageen, elastine, huideigen hyaluron,… aan te maken waardoor het ontstaan van rimpels & huidverslapping voorkomen wordt. (deze medische handelingen doen verder ook niets aan de werking van je huid)

Ook bij andere aandoeningen zoals acné, pigmentvlekken, rosacea, couperose,… kan met de juiste aanpak medicatie & het gebruik van agressieve middelen vermeden worden.

Founder & OWNER

Kelly Heremans

Een goede analyse van de huid & een luisterend oor naar uw wensen zijn de eerste belangrijke stappen naar een correcte aanpak.
Het aanbod aan behandelingen is groot waardoor een goede uitleg essentieel is zodat u de juiste keuze kan maken, ook wat betreft budget.

De beste resultaten worden bekomen door het opstarten met een boost voor je huid (= 5+1 behandeling in een korte periode) samen met aangepaste producten voor thuis. Alleen zo bent u zeker van een snel & goed resultaat. Nadien een 4-6 wekelijkse behandeling me het verderzetten van je producten thuis zorgen ervoor dat je het resultaat behoudt & zelfs elke keer nog verbeterd.

Het continu blijven bijscholen in zowel binnen- als buitenland en bereid zijn om te blijven evolueren en investeren in kennis, de beste apparatuur & medisch onderbouwde producten zijn d basis om de meest geschikte behandeling te kunnen adviseren & deze correct uit te voeren.

Wees ten allen tijden welkom met al uw vragen! U zal met de glimlach ontvangen worden.