Crystal clear microdermabrasie

Crystal clear microdermabrasie staat wereldwijd bekend als the celebrities’ favourite treatment. Crystal clear microdermabrasie is al snel één van de meest besproken gelaatsbehandelingen geworden, vooral omdat het een veilige en gecontroleerde methode is om de huid uit te vlakken en de buitenste huidlagen af te schrapen. Het is een uitzonderlijke en progessieve behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, comedonen ( zwarte puntjes ), doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acnéletsels en striemen. De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur.

Wat doet de behandeling?

Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up wordt het handstuk van de crystal clear-machine op de huid geplaatst. Vervolgens worden er microscopische kristallen op het huidoppervlak geprojecteerd. Dankzij de snelheid waarmee ze geprojecteerd worden en hun schurende eigenschappen, verwijderen de kristallen voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen.

Gebruikte kristallen en de afgeschraapte huiddeeltjes worden weggezogen door een vacuüm-zuiger. Deze methode laat een gecontroleerde exfoliatie van de huid toe : er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt. Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen zorgt voor het stimuleren van de micro-circulatie ( bloedtoevoer ).

Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de collageen-regeneratie ( huidverjonging ). Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorgen. Na 1 behandeling is er duidelijk een zichtbaar & voelbaar resultaat. Om dit resultaat langer vast te houden en uw huid een boost te geven, wordt een kuur van enkele behandelingen aangeraden. Hierdoor zal u sneller meer resultaat krijgen en dit resultaat ook langer vasthouden. Daarna kan u overstappen naar een 4-6 wekelijkse behandeling & eventueel afwisselen met andere behandelingen.

Contactgegevens

BEZOEKADRES

(IM)perfection
Lichtaartsesteenweg 72
2275 Poederlee

Afspraak en contact

online een
afspraak maken