Zonnebeschadiging

Te langdurig blootstellen van de huid aan de zon kan cellen en structurele proteïnen in de huid beschadigen. Daarnaast worden de dna componenten beschadigd en wordt zo de fysieke structuur van de huid aangetast. Een door zon beschadigde huid wordt dun, de huidcellen takelen af, collageen en elastine verzwakken en het onderhuids vet vergaat of wordt verstoord. De huid wordt rimpelig, rood en ruw, er ontstaan van huidvlekjes en de huid heeft nog weinig weerstand. Essentiële kankerbestrijdende genen kunnen eventueel ook beschadigd of vernietigd worden, waardoor de kans op huidkanker toe neemt.

Peelings

Een behandeling die haar doeltreffendheid reeds heeft bewezen, ook op medisch gebied.  Door het werken met de peelings van ekseption is deze behandeling volledig veilig.

Met ‘chemische peelings’ denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet, die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid mooier te maken.

Ekseption peelings zijn samengesteld met een nieuwe generatie zuren, uniek en zonder ‘downtime’.

Een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

Carbon Laser Peel

De Carbon Peel, ook wel de Hollywood peel genoemd, werd ontwikkeld als ideale peeling voor de huid met een ongelijkmatige huidstructuur, vergrote poriën en ontstekingsgevoelige (acné) huid. Waar een klassieke peeling niet tot in al de groefjes en putjes van de huid kan dringen, kan deze peel de kleinste uithoeken moeiteloos bereiken.

Deze peeling bestaat uit een combinatie van medische koolstof en lasertechnologie. Het medisch carbonmengsel pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking. De TSR PRO IV Laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep door in de huid waardoor de collageenproductie gestimuleerd wordt; de huid wordt verstevigd en fijne lijntjes verminderen. Tevens vermindert de talgproductie en worden de ingesloten bacteriën welke acne veroorzaken vernietigd.

Het is dé “instant” dieptereiniging en methode voor huidverjonging die zacht en grondig is voor de huid!

Hydrafusion Pro

De HYDRA FUSION PRO is een fusie van 4 verschillende mooie en milde huidverbeterende technieken in 1 device. Microdermabrasie met (gedemineraliseerd) water wordt zorgt om een mooie GLOW op de huid te krijgen, de opperhuid gladder/dunner te maken en te zorgen voor de ultieme opname van werkstoffen in de huid voor een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Het vacuëm systeem zorgt ervoor dat volle poriën (codeïne/meeëters/zwarte puntjes) gezuiverd worden en door de radiofrequentie krijgt je huid een ware oppepper!

Mesolight

Led therapie is jaren geleden bedacht voor nasa astronauten en kort daarna overgenomen door de dermatologie. Ncbi-govmed(onderzoeksinstantie) en onderzoek op meerdere universiteiten voor dermatologie heeft inmiddels meerdere malen bevestigd dat het 1 van de meest veilige en effectieve methodes is voor de aanpak van diverse vormen van acne. Ook voor het stimuleren van de fibroblasten, ofwel de aanmaak van meer/ beter collageen, is het resultaat aangetoond. Led therapie gebeurt met vastgestelde frequenties smd leds en is “koud licht”.

Zonnebeschadiging behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder