Vette huid

Een vette huid is goed te herkennen door te kijken naar de t-zone (kin, neus en voorhoofd). Als je een vette huid hebt glimt dit gebied vaak. Ook is een vette huid altijd dikker dan een niet-vette huid omdat er meer talg op het huidoppervlak zit met als gevolg dat de huid eerder verhoornd.
Talg is voor een belangrijk deel uit vet opgebouwd en heeft een onmisbare functie voor het lichaam. Het is een beschermingsolie die de huid beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Op het moment dat je een vette huid hebt is het proces van talg aanmaken niet in evenwicht met het natuurlijke verlies.

Hydrafusion Pro

De hydra fusion pro is een fusie van 4 verschillende mooie en milde huidverbeterende technieken in 1 device. Microdermabrasie met (gedemineraliseerd) water wordt zorgt om een mooie glow op de huid te krijgen, de opperhuid gladder/dunner te maken en te zorgen voor de ultieme opname van werkstoffen in de huid voor een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Het vacuëm systeem zorgt ervoor dat volle poriën (codeïne/meeëters/zwarte puntjes) gezuiverd worden en door de radiofrequentie krijgt je huid een ware oppepper!

Cryoair Facial

Natuurlijke detox van de huid. Doordat de doorbloeding enorm toeneemt worden afvalstoffen afgevoerd waardoor je huid grondig wordt gereinigd. Door de afkoeling worden de bacteriën op de huid een halt toegeroepen. Een leuke extra is dat niet enkel de acne wordt aangepakt maar er tevens wordt gewerkt aan de versteviging van de huid, verminderen van lijntjes en rimpels, verfijnen poriën, afvoer van vochtophopingen.

Carbon Laser Peel

De Carbon Peel, ook wel de Hollywood peel genoemd, werd ontwikkeld als ideale peeling voor de huid met een ongelijkmatige huidstructuur, vergrote poriën en ontstekingsgevoelige (acné) huid. Waar een klassieke peeling niet tot in al de groefjes en putjes van de huid kan dringen, kan deze peel de kleinste uithoeken moeiteloos bereiken.

Deze peeling bestaat uit een combinatie van medische koolstof en lasertechnologie. Het medisch carbonmengsel pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking. De TSR PRO IV Laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep door in de huid waardoor de collageenproductie gestimuleerd wordt; de huid wordt verstevigd en fijne lijntjes verminderen. Tevens vermindert de talgproductie en worden de ingesloten bacteriën welke acne veroorzaken vernietigd.

Het is dé “instant” dieptereiniging en methode voor huidverjonging die zacht en grondig is voor de huid!

Vette huid behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder