Rokershuid

De sigarettenrook bevat meer dan vierduizend toxische stoffen. Daarvan worden de meeste direct door het bloed opgenomen en naar de bovenste huidlaag getransporteerd. De aders slibben dicht en er is minder of zelfs geen zuurstoftoevoer. De bloedcirculatie verminderd (vale huidteint), er zijn veel onzuiverheden doordat uitgeblazen rook je huid verstopt (comedonen) en een verminderde collageenopname (verminderde stevigheid/ flexibiliteit).

Hydrafusion Pro

De hydra fusion pro is een fusie van 4 verschillende mooie en milde huidverbeterende technieken in 1 device. Microdermabrasie met (gedemineraliseerd) water wordt zorgt om een mooie glow op de huid te krijgen, de opperhuid gladder/dunner te maken en te zorgen voor de ultieme opname van werkstoffen in de huid voor een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Het vacuëm systeem zorgt ervoor dat volle poriën (codeïne/meeëters/zwarte puntjes) gezuiverd worden en door de radiofrequentie krijgt je huid een ware oppepper!

Oxygeneo

Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd zonder hersteltijd en die het hele jaar door kan uitgevoerd worden.
De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering/huidverjonging.

Mesolight

Led therapie is jaren geleden bedacht voor nasa astronauten en kort daarna overgenomen door de dermatologie. Ncbi-govmed(onderzoeksinstantie) en onderzoek op meerdere universiteiten voor dermatologie heeft inmiddels meerdere malen bevestigd dat het 1 van de meest veilige en effectieve methodes is voor de aanpak van diverse vormen van acne. Ook voor het stimuleren van de fibroblasten, ofwel de aanmaak van meer/ beter collageen, is het resultaat aangetoond. Led therapie gebeurt met vastgestelde frequenties smd leds en is “koud licht”.

Rokershuid behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder