Rimpels

Een onzuivere huid heeft te maken met zwarte puntje, al dan niet met ontstekingen. Meestal gaat dit gepaard met een verdikte hoornlaag & een overproductie van talg. Een goede reiniging met het verfijnen van de bovenste huidlaag is een must.

Peelings

Een behandeling die haar doeltreffendheid reeds heeft bewezen, ook op medisch gebied.  Door het werken met de peelings van ekseption is deze behandeling volledig veilig.

Met ‘chemische peelings’ denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet, die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid mooier te maken.

Ekseption peelings zijn samengesteld met een nieuwe generatie zuren, uniek en zonder ‘downtime’.

Een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

Microdermabrasie

Het is een uitzonderlijke en progessieve behandeling tegen huidveroudering, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels,…
De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur.
Deze methode laat een gecontroleerde exfoliatie van de huid toe : er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt. Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen zorgt voor het stimuleren van de micro-circulatie ( bloedtoevoer ). Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de collageen-regeneratie ( huidverjonging ).
Net als ons lichaam heeft onze huid nood aan een oefenprogramma om jong en gezond te blijven.
Dankzij stimulatie van de micro-circulatie zorgt een regelmatige behandeling voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Wanneer een adequate, juiste en gecontroleerde exfoliatie en stimulatie wordt toegepast op jongere leeftijd, zal de huid zijn jonge uitstraling langer bewaren.

Oxygeneo

Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd zonder hersteltijd en die het hele jaar door kan uitgevoerd worden. De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering/huidverjonging.

Hydrafusion Pro

De hydrafusion pro behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt en hydrateert tegelijkertijd. De hydrafusion pro is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Mesotherapie

Met mestotherapie wordt er dmv multi meso device een cocktail van werkzame stoffen in de huid gebracht. Het device bevat minuscule naaldjes waardoor de cocktail diep in de huid wordt gebracht en daar rechtstreeks bij de cellen haar werkzame stoffen kan afgeven.Deze behandeling is pijnloos en zéér doeltreffend!

Mesolight

Led therapie is jaren geleden bedacht voor nasa astronauten en kort daarna overgenomen door de dermatologie. Ncbi-govmed(onderzoeksinstantie) en onderzoek op meerdere universiteiten voor dermatologie heeft inmiddels meerdere malen bevestigd dat het 1 van de meest veilige en effectieve methodes is voor de aanpak van diverse vormen van acne. Ook voor het stimuleren van de fibroblasten, ofwel de aanmaak van meer/ beter collageen, is het resultaat aangetoond. Led therapie gebeurt met vastgestelde frequenties smd leds en is “koud licht”.

Rimpels behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder