Pigmentvlekken

Hyperpigmentatie leidt tot vlakke, donkere plekken op de huid die in grootte en vorm kunnen variëren. Het ontstaat bij overproductie van melanine op bepaalde plaatsen in de huid. Deze overproductie kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, maar de belangrijkste zijn de zon, genetische factoren, leeftijd, hormonen of huidletsel (bijv. Na acne).

Laser

Dankzij onze laser wordt de lichtbruine kleur van de pigmentvlek geabsorbeerd. Het licht verhit het pigment zodanig sterk dat de vlek langzaam zal afbreken. De behandeling is snel, veilig en vrijwel pijnloos. Het eindresultaat is afhankelijk van de diepte van het pigment, de locatie, uw huidtype, …

Peelings

Een behandeling die haar doeltreffendheid reeds heeft bewezen, ook op medisch gebied.  Door het werken met de peelings van ekseption is deze behandeling volledig veilig.

Met ‘chemische peelings’ denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet, die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid mooier te maken.

Ekseption peelings zijn samengesteld met een nieuwe generatie zuren, uniek en zonder ‘downtime’.

Een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

LET OP:  bij pigmentatie is kuurvorm noodzakelijk!

Mesotherapie

Met mesotherapie wordt er dmv multi meso device een cocktail van werkzame stoffen in de huid gebracht. Het device bevat minuscule naaldjes waardoor de cocktail diep in de huid wordt gebracht en daar rechtstreeks bij de cellen haar werkzame stoffen kan afgeven.Deze behandeling is pijnloos en zéér doeltreffend!
U doet deze behandeling in kuurvorm!

Pigmentvlekken behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder