Huidverslapping

Naarmate we ouder worden vermindert de natuurlijke elastine-, hyaluron- en collageenproductie, waardoor de huidelasticiteit geleidelijk aan zal vervagen. Daarbij komt nog dat de botstructuur verminder alsook de spierkracht. Om hieraan te werken zijn er verschillende technieken/behandelingen!

Peelings

Een behandeling die haar doeltreffendheid reeds heeft bewezen, ook op medisch gebied.  Door het werken met de peelings van ekseption is deze behandeling volledig veilig.

Met ‘chemische peelings’ denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet, die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid mooier te maken.

Ekseption peelings zijn samengesteld met een nieuwe generatie zuren, uniek en zonder ‘downtime’.

Een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

Microdermabrasie

Het is een uitzonderlijke en progessieve behandeling tegen huidveroudering, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels,…
De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur.
Deze methode laat een gecontroleerde exfoliatie van de huid toe : er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt. Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen zorgt voor het stimuleren van de micro-circulatie ( bloedtoevoer ). Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de collageen-regeneratie ( huidverjonging ).
Net als ons lichaam heeft onze huid nood aan een oefenprogramma om jong en gezond te blijven.
Dankzij stimulatie van de micro-circulatie zorgt een regelmatige behandeling voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Wanneer een adequate, juiste en gecontroleerde exfoliatie en stimulatie wordt toegepast op jongere leeftijd, zal de huid zijn jonge uitstraling langer bewaren.

Mesotherapie

Met mestotherapie wordt er dmv multi meso device een cocktail van werkzame stoffen in de huid gebracht. Het device bevat minuscule naaldjes waardoor de cocktail diep in de huid wordt gebracht en daar rechtstreeks bij de cellen haar werkzame stoffen kan afgeven.Deze behandeling is pijnloos en zéér doeltreffend!

Huidverslapping behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder