Gevoelige huid

Een gevoelige huid kan veroorzaakt worden door een huidaandoening of het kan ook zijn dat een ingrediënt in de cosmetica of huidverzorgingsproducten de oorzaak is. Veel mensen met een gevoelige huid zijn helemaal niet allergisch, maar gebruiken gewoon te veel en te vaak voor de huid ongeschikte cosmetica. Soms is er geen echte oorzaak voor deze gevoeligheid. De huid is gewoon extreem gevoelig of hoog sensitief.

Startbehandeling

Om de ernst van uw gevoeligheid te kunnen bekijken, is de behandeling ideaal. Al naargelang de reactie kunnen we een toekomstig behandelplan opstellen dat uw huid weer sterker gaat maken van binnenuit.

Aan de hand van enkele vragen gaan we na wat je normaal doet met je huid, welke behandelingen je eerder hebt ondergaan en hoe uw huid daarop reageert. Hierna volgt een eerste behandeling & kunnen we kijken hoe uw huid reageert op onze producten.

CryoAir Facial

Een zachte behandeling voor die huid. Door de kouprikkel wordt bovendien oud collageen afgebroken, waarna je lichaam automatisch nieuw collageen aanmaakt. Rimpels verminderen, poriën verkleinen en de algehele elasticiteit van je huid verhoogt. Hierdoor voelt deze zachter aan.
Het mooie is bovendien dat de cryoair facial een 100% natuurlijke behandeling is, je lichaam doet zelf het werk!

Gevoelige huid behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder