Droge huid

Een droge huid is schilferig vertoont scheurtjes/ schilfertjes/ craquelé/ rode vlekjes/ vale, grauwe kleur en gaat vaak gepaard met jeuk. Als de barrièrefunctie van de huid verminderd is, verliest men teveel vocht en kan men een droge huid krijgen. De barrièrefunctie van de huid wordt voor een groot deel geregeld door het bovenste laagje: de hoornlaag. Deze laag bestaat uit afgestorven huidcellen en vetten. Bij een tekort aan deze vetten kan de huid het vocht minder goed vasthouden. Vaak heeft men niet over het hele lichaam last van een droge huid, maar bijvoorbeeld enkel op het gezicht, de handen, armen of benen. Vrouwen, ouderen en kinderen onder de tien jaar hebben relatief gezien vaker last van een droge huid. Uitlokkende factoren zijn: kou, agressieve zepen, te vaak wassen, ouderdom, onvoldoende drinken, …

Peelings

Een behandeling die haar doeltreffendheid reeds heeft bewezen, ook op medisch gebied.  Door het werken met de peelings van ekseption is deze behandeling volledig veilig.

Met ‘chemische peelings’ denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet, die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid mooier te maken.

Ekseption peelings zijn samengesteld met een nieuwe generatie zuren, uniek en zonder ‘downtime’.

Een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

Oxygeneo

Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd zonder hersteltijd en die het hele jaar door kan uitgevoerd worden.
De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering/huidverjonging.

Droge huid behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder