Acne bij volwassenen

Het hebben van acne in de puberteit is al niet leuk, maar als je de 20 of zelfs 30 gepasseerd bent en nog steeds last hebt van acne, dan kunnen we niet meer van jeugdacne spreken en is de frustratie des te groter. (geloof me, ik spreek uit ervaring) onderstaand vind u behandelingen die geschikt zijn om uw acne onder controle te krijgen.

Peelings

Een behandeling die har doeltreffendheid reeds heeft bewezen, ook op medisch gebied.  Door het werken met de peelings van ekseption is deze behandeling volledig veilig.

Met ‘chemische peelings’ denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet, die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid mooier te maken.

Ekseption peelings zijn samengesteld met een nieuwe generatie zuren, uniek en zonder ‘downtime’.

Een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

CryoAir Facial

Natuurlijke detox van de huid. Doordat de doorbloeding enorm toeneemt worden afvalstoffen afgevoerd waardoor je huid grondig wordt gereinigd. Door de afkoeling worden de bacteriën op de huid een halt toegeroepen. Een leuke extra is dat niet enkel de acne wordt aangepakt maar er tevens wordt gewerkt aan de versteviging van de huid, verminderen van lijntjes en rimpels, verfijnen poriën, afvoer van vochtophopingen,…

Mesolight

LED THERAPIE is jaren geleden bedacht voor NASA astronauten en kort daarna overgenomen door de dermatologie. NCBI-GOVMED (onderzoeksinstantie) en onderzoek op meerdere universiteiten voor Dermatologie heeft inmiddels meerdere malen bevestigd dat het 1 van de meest veilige en effectieve methodes is voor de aanpak van diverse vormen van acne. Ook voor het stimuleren van de fibroblasten, ofwel de aanmaak van meer/ beter collageen, is het resultaat aangetoond. LED THERAPIE gebeurt met vastgestelde frequenties SMD LEDs en is “koud licht”.

Acne behandelen?

Maak een afspraak en we helpen je zo snel mogelijk verder