Uw huid

De huid is een belangrijk orgaan en elke huid is uniek. Ik kan je helpen een gezonde huid te verkrijgen en te behouden door verschillende technieken te combineren en af te stellen aan de noden van jouw huid. Ik hou niet van loze beloften. Omdat ik resultaat belangrijk vind, werk ik met zeer actieve producten met hoge dosissen werkzame stoffen die zodanig zijn samengesteld dat deze de juiste grootte hebben (moleculen) om tot diep in je huid te dringen! Deze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk gefundeerde onderzoeken en innovatief in huidverbetering. Elke huid heeft andere noden, elk huidprobleem heeft zijn eigen aanpak nodig, kortom elke huid is uniek!

Hoe kies je je behandeling?

Opstartbehandeling

Ik raad altijd aan om voor een opstartbehandeling te kiezen.  Hierbij gaan we na wat er aan je huid veranderd dient te worden en de toestand van hoe je huid is.  Zo kun je jezelf niet vergissen in het uitkiezen van een behandeling.
Er wordt extra tijd uitgetrokken om alles uit te leggen qua behandelingen, producten & werking van onze praktijk.

Keuze via bovenstaand menu

Via het huidmenu vind je een hele reeks aan huidproblemen. Wanneer u zelf zéér zeker weet wat uw huid nodig heeft dan kan u hier de aangeraden behandelingen terugvinden.
Daarnaast is het ook gewoon handig om een idee te krijgen van de verschillende behandelingen die geschikt zouden kunnen zijn.
Twijfelt u?  Boek dan zeker een startbehandeling.  Zo bent u zeker van de juiste aanpak voor uw huid.