TSR PRO IV

De tsr pro iv laser zetten wij niet enkel in voor het verwijderen van permanente make up & tattoeages, maar biedt daarnaast doeltreffende behandelingen aan in de strijd tegen huidveroudering, rimpels, couperose, pigmentatie, acne, enz

Wat doet de behandeling?

Een laser geeft een lichtimpuls die door het bloed geabsorbeerd wordt & omgezet in warmte. Door de warmte stollen de eiwitten in het bloed & wordt het bloedvat vernietigd. Pigmentvlekken absorberen eveneens deze lichtimpuls waardoor een explosie van energie in het pigment plaatsvind. Het pigment zal in kleine stukjes uiteenvallen en zo het lichaam verlaten. Dit geld ook voor het verwijderen van tatoeages of permanente make up.

Oor het beste resultaat zijn 3 behandelingen nodig met telkens 2 weken tussen (max 1 maand). Voor hardnekkige zones kunnen er plaatselijk meer behandelingen nodig zijn.
Een jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt aangeraden om het pigment of de couperose weg te houden. Dit is afhankelijk van uw leefpatroon en dus uitlokkende factoren zoals zon bij pigment.

Voor het verwijderen van tatoeages of permanente make up zijn er meerdere behandeling nodig, dit al naargelang het gebruikte pigment, de diepte, de leeftijd van de tattoo, enz.

Laserbehandeling is aangewezen bij