Mesolight

De led-technologie, door de nasa ontworpen, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. De cellen worden als het ware terug geprogrammeerd, gereinigd en de bloedcirculatie wordt flink verbeterd. Het is een niet-invasieve behandeling die de kracht uit puur licht gebruikt om ons natuurlijk herstelproces in de huid te versnellen.

Wat doet de behandeling?

Zoals iedereen weet, raken onze huidcellen door allerlei omstandigheden en leeftijd beschadigd waardoor ze niet meer instaat zijn zich volledig zelf te genezen en vernieuwen. Door de stimulans van licht verhogen we de celstofwisseling en stimuleren we de productie van collageen en elastine. Zo helpen wij de huid zichzelf tot 150% sneller te genezen en zich te vernieuwen. Ook de hydratatie kan verhoogd worden tot 600%. Deze energieboost resulteert in een jeugdige, stalende en natuurlijk gezonde mooie huid aan de buitenkant. Het is een natuurlijk biochemische reactie vergelijkbaar met die van plantaardige fotosynthese.

Het is een 100% veilige en natuurlijke methode die volledig medisch onderbouwd is. We maken geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht is zo gefilterd dat er geen schadelijke stralen bevat. Het helpt niet alleen bij huidverjonging, maar ook tegen een tal van andere huidproblemen. Het is één van de veiligste manieren om alle huidtypes te behandelen zonder risico op negatieve bijwerkingen. Het maakt je huid van binnenuit gezond. De basis van een jeugdige huid!

Ons leven wordt enorm beïnvloed door de kracht van licht. Denk maar aan hoe gelukkig u zich voelt op een warme zonnige dag in vergelijking tot de koude winterdagen. De voordelen van lichttherapie zijn dan ook wereldwijd erkend in de moderne geneeskunde.

Mesolight is aangewezen bij

Verloop van uw behandeling