Ekseption peelings

Ekseption produceert geen ouderwetse peelings met bijvoorbeeld trichloorazijnzuur (tca). De peelings bevatten unieke formules met uiterst veilige, huidvriendelijke en resultaatgerichte werkstoffen. Dus ook als u altijd “bang was” om een peeling te laten doen vanwege de bijwerkingen (slangenhuid, korsten, blaren, etc) dan is een behandeling met ekseption producten voor u een nieuwe openbaring. Wel de frisse en verbeterde huid, niet de bijwerkingen. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor elke huid heeft ekseption een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in no time verandert naar een niet-gevoelige huid.

Wat doet de behandeling?

Het basisprincipe van een chemische peeling (of peeling met zuren) is ongeacht het soort zuur hetzelfde: het verwijderen/losmaken van de dode huidcellen én het stimuleren van de celdeling (celvernieuwing). De chemische peeling gaat dus ‘aan het werk’ in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt een gladde, jonge huid verkregen. Ekseption heeft unieke blends gemaakt en werkstoffen aan de zuren toegevoegd, waardoor elke peeling specifieke huidproblemen zal behandelen.

Een jonge huid vernieuwt zich volledig om de 28 dagen. Door het ouder worden vertraagt dit proces elk jaar en wordt de bovenste huidlaag met verhoornde cellen dikker en oneffen. De dikte van de verhoornde cellaag kan ook toenemen door ultraviolet licht.

Een peeling is 1 van de meest natuurlijke en effectieve manieren om de huid een flinke boost te geven. De huid wordt gladder, schoner en stralender. Een diepere peeling kan tevens huidverjonging teweegbrengen, storende pigmentvlekken verminderen, acné aanpakken, enz.

Een maximaal resultaat zonder de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties. Ze kunnen ‘anytime’ toegepast worden! In tegenstelling tot de oudere soorten chemische peelings is het nu ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan.

Na 1 behandeling is er duidelijk een zichtbaar & voelbaar resultaat. Om dit resultaat langer vast te houden en uw huid een boost te geven, wordt een kuur van enkele behandelingen aangeraden. Hierdoor zal u sneller meer resultaat krijgen en dit resultaat ook langer vasthouden.
Daarna kan u overstappen naar een 4-6 wekelijkse behandeling & eventueel afwisselen met andere behandelingen.

Er zijn 13 verschillende peelings die met elkaar te combineren zijn:

1. Soft Touch PEEL:

Overgevoelige huid

2. Pure Skin PEEL:

Onzuivere huid, Acné, Rosacea, Folliculitis

3. Water Infusion PEEL:

Zeer vochtarme huid

4. Ferulic Peptide PEEL:

Zonbeschadiging (lange diepe lijnen, droog, rood, verbrand door de zon)

5. Lacto PEEL:

Hyperkeratose (verhoorning van de huid), Hydraterend.

6. Gluco PEEL:

Anti-aging, Grove poriën, Zwaardere acné

7. Retin-Oil PEEL:

Anti-aging (blootstelling zon), Keratolisch, Collageen stimulerend, Acne

8. Age Less Peptide PEEL:

Anti-aging, Hydraterend, Verminderen van rimpels

9. Age Less+ Peptide PEEL:

Anti-aging, Sterk Keratolisch

10. White-Up Peptide PEEL:

Photo-aging, Verminderen van pigmentatie, Verminderen van rimpels

11. White-Up+ Peptide PEEL:

Anti pigmentatie, Sterk verminderen van rimpels

12. Couperix Peptide PEEL:

Couperose, Rosacea, Rode huid

13. Caviar Peptide PEEL:

Verslapte huid met photo-aging

Peelings zijn aangewezen bij

Verloop van uw behandeling