Carbon laser peel

De carbonpeeling is een combinatie van lasertechnologie en medisch koolstof, ook wel carbon genoemd. Dit carbon is verrijkt met vitaminen en mineralen en wordt op een gereinigde huid aangebracht. De kleine zwarte partikels zetten zich vast op alle oneffenheden en in alle poriën van de huid. De zwarte kleur absorbeert de laserstraal waardoor het carbon verdampt en alle onzuiverheden en dode huidcellen verdwijnen.

Wat doet de behandeling?

De carbon peeling is niet te vergelijken met een gewone peeling of een fruitzuurpeeling.
Het peelen of dode huidcellen verwijderen – de dieptereiniging – gebeurt namelijk met een laser. Door de combinatie van de lasertechnologie en de medische koolstof – carbon – vindt er een diepe zuivering van de huid plaats.
De carbon laser peeling- of ook hollywood peeling genaamd – werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de opbouw van collageen zodat de huid verstrakt en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Na 1 sessie is je huid zuiver en strakker en heb je een mooie ‘glow’.

Na 1 behandeling is er duidelijk een zichtbaar & voelbaar resultaat. Het beste resultaat bekomt u met een 3-tal behandelingen. Tussen elke behandeling dient 4weken tss te zitten. Daarna kan u de behandeling gewoon herhalen als uw 4-6 wekelijkse behandeling of afwisselen met andere behandelingen.

Aangewezen bij

Verloop van uw behandeling