Cryo air facial

Unieke behandeling met kou. Met de cryoair gezichtsbehandeling richten we ons puur op de huid van het gezicht. De apparatuur is speciaal ontwikkeld voor gezichtsbehandelingen. De behandeling wordt gericht uitgevoerd. Onze klanten ervaren de gezichtsbehandeling met de cryoair als heel prettig. Het voelt fijn aan en werkt zeer rustgevend. Bij vrijwel iedereen is na de eerste behandeling het resultaat al goed te zien.

Wat doet de behandeling?

Je doorbloeding neemt enorm toe door de cryoair facial behandeling. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je huid grondig wordt gereinigd. Door de kouprikkel wordt bovendien oud collageen afgebroken, waarna je lichaam automatisch nieuw collageen aanmaakt. Rimpels verminderen, poriƫn verkleinen en de algehele elasticiteit van je huid verhoogt. Hierdoor voelt deze zachter aan. Het mooie is bovendien dat de cryoair facial een 100% natuurlijke behandeling is, je lichaam doet zelf het werk!

Na 1 behandeling is er duidelijk een zichtbaar & voelbaar resultaat. Om dit resultaat langer vast te houden en uw huid een boost te geven, wordt een kuur van enkele behandelingen aangeraden. Hierdoor zal u sneller meer resultaat krijgen en dit resultaat ook langer vasthouden. Daarna kan u overstappen naar een 4-6 wekelijkse behandeling & eventueel afwisselen met andere behandelingen.

Contactgegevens

BEZOEKADRES

(IM)perfection
Lichtaartsesteenweg 72
2275 Poederlee

Afspraak en contact

online een
afspraak maken