download (4)

Zonnen na het ontharen, kan dit?

 Wat met zonnen na het ontharen?

download (4)

Op vakantie vertrekken dat doet u liefst zonder die vervelende haren, dus meestal verwijder je de haren liefst vlak voor het vertrek.  Wel, hoe zit het dan met de reactie van uw huid?

Tijdens ontharen, scheren, waxen verwijder je de dode huidcellen op uw huid.  Uw huid zal dus ook haar “beschermlaag” kwijt zijn, deze herstelt zich snel.  Meestal wordt aangeraden om de eerste 24h zon/zonnebank te vermijden.  Dit om zonneschade & irritaties (zoals bobbeltjes/bultjes) te voorkomen.

Uw huid heeft namelijk meer kans op verbranden, dus zon verstandig!  Gebruik een goede zonnecreme & aftersun (zie andere blogs/video’s).

images (6)

Wanneer u zich professioneel laat waxen, wordt er na het waxen steeds een verzorgende crème/olie aangebracht die uw huid helpt bij het herstellen van de beschermlaag.  Voordelen van profesioneel waxen is het langer wegblijven van de haren, geen irritante stoppels & minder kans op ontstekingen.
Wanneer u regelmatig waxt, zult u merken dat de haartjes fijner worden en langer en langer wegblijven totdat die haarfollikel is uitgeput en op die plaats geen haartje meer groeit.

www.youtube.com/watch?v=DT3j3lmBwsw

Heeft u interesse in een professionele waxing contacteer mij dan voor alle vragen op info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *