Zijn acrylnagels slechter dan gel?

Acrylnagels slecht???

Ik weet nog in de tijd dat ik mijn eerste opleiding voor nagelstyliste ging volgen, dat er heel wat te doen was over acrylnagels.  Acrylnagels gingen helemaal verdwijnen! Ik volgde braaf mijn gelopleiding, maar 10 jaar later bleek acryl er nog steeds te zijn.  Straffer nog het was een echte hype en helemaal in opmars.

Ja, je raad het niet hield me tegen om toch maar de opleiding voor acrylnagels te volgen en daar kreeg ik te hoen wat ik wilde weten…

14650199_815497355153405_263342405761674150_n

acrylnagels zijn niet slechter of beter dan gelnagels…

Welke je ook kiest het goed zijn voor de nagels is afhankelijk van de styliste waar je gaat en wat voor werk zij verricht.  Hoe worden de nagels opgebouwd?  Worden de natuurlijke nagels eerst ruw opgevijld?

Dit zijn de dingen die belangrijk zijn voor uw natuurlijke nagels, dus geloof nooit iemand die zegt dat gel of acrylnagels slecht zijn.  Nee het hangt samen met de manier van plaatsen van de kunstnagels en hoe u zelf omgaat met de kunstnagels.

Startset…

Daarom krijgt bij mij elke nieuwe klant een startset om haar nagels thuis goed te kunnen verzorgen zodat je er langer plezier aan hebt!

info@bodyhealth.be

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn