Wilt u er graag enkele jaren jonger uitzien?

Enkele jaren jonger met crystal clear kuren!

Velen onder ons denken dat je met een behandeling om de 4 à 6 weken geweldige resultaten boekt.  En ja, u gaat uw huid verbeteren indien u ook de producten thuis goed gebruikt, maar het gaat dikwijls langzaam.  Te langzaam!

images

Waarom een kuur volgen?

Het liefst start ik iedereen op met een kuur om zo uw huid een boost te geven en dus ook snel resultaat te boeken.  Maar er is nog een reden!

De meeste mensen die ik ontvang, hebben meestal niets gedaan aan hun huid.  Geen verzorgingen in een instituut en ook geen verzorging thuis.  Je moet dus een nieuwe gewoonte aannemen om dagelijks uw huid thuis te verzorgen.  Het starten met een kuur gaat u motiveren om dit te doen, want u komt wekelijks bij bij in het instituut voor een behandeling.  Dus ik herhaal ook wekelijks waarom thuisverzorging zo belangrijk is.

Dus 3 vliegen in 1 klap: een boost voor uw huid, snel resultaat en motivatie!!!

Hoe wordt een kuur opgesteld?

U maakt eerst een afspraak voor een intake-gesprek.  Tijdens dit gesprek gaan we de toestand van uw huid na en wat uw beoogde resultaat is.  Aan de hand van dit kan ik nagaan of dit realistisch is.

De volgende stap is het opstellen van een behandelplan, dit wordt aangepast aan de toestand van de huid, het beoogde resultaat en uw budget.

Je moet huidverbetering bekijken als fitness.  Van 1 behandeling per maand zal het resultaat langer wegblijven en geraakt u gedemotiveerd.  Gaat u 1 keer fitnessen per maand is dit net hetzelfde, het resultaat blijft lang weg.

Het intake-gesprek kan u al dan niet combineren met een behandeling.

Wilt u weten wat er aan uw huid kan veranderen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@bodyhealth.be

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn