Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie: wat is het?

Microdermabrasie is een behandeling waarmee verschillende huidproblemen mee behandeld kunnen worden zoals huidveroudering (rimpels, maar ook huidverslapping), een doffe vale huid, een dikke huid, een onzuivere huid, acné, rokershuid, zonnebank huid, enz.

Het is een veilige manier om uw huid intensief te peelen.

Unknown-13

Wat doet het met uw huid?

Het is zoals het zandstralen van een gevel, de huid wordt gezandstraald dmv microkristallen.  Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd wat als resultaat geeft dat de huid zachter gaat aanvoelen en tevens de huid gaat activeren.

activeren van de huid
Door het activeren van de huid gaan de cellen in de huid harder werken.  er zal meer collageen en elastine worden aangemaakt.  Dit werkt positief in op huidveroudering

peelen van de huid
Hierdoor kan de huid weer ademen, de huid zal er frisser en jonger uitzien, maar ook onzuiverheden verminderen en zo dus ook acné

images-9

Wat maakt crystal clear microdermabrasie zo bijzonder?

Crystal clear microdermabrasie is niet allen de huidvriendelijkste microdermabrasie door zijn zachte aanpak (doet dus geen pijn), maar beschikt tevens over een spiertraining voor de gezichtsspieren.  Hierdoor gaan we liftend werken!  De gezichtsspieren worden weer getraind om op hun oorspronkelijke plaats te gaan zitten = minder huidverslapping!

Wenst u meer info?

Maak een afspraak voor een huidintake en bespreek de mogelijkheden en uw behandelplan. info@bodyhealth.be of 0498518848

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn