Wanneer kiezen voor plastische chirurgie?

Wanneer kies je ervoor?

Wat drijft u zover om deze stap te zetten?

Ik heb een beetje zitten surfen op het internet en daar kwam ik toch erg beangstigende foto’s tegen.  Maar niet alles is negatief!

Ik zie regelmatig in het instituut klanten die iets van plastische chirurgie hebben ondergaan.  Velen daarvan zijn erg tevreden, maar een enkeling heeft de pech gehad en is er iets mis gegaan.  Tot nu toe heb ik geen verschrikkelijke fouten gezien, maar toch, het is iets om rekening mee te houden.

Mooie vrouwen worden lelijk…

De foto’s die je op internet vind van fouten is enorm en het ergste is dat het meestal mooie vrouwen zijn die nog mooier wilden worden.  Het nastreven van een zogenaamd ‘ideale beeld’.  Jammer!

Unknown-2

Iedereen is uniek…

De media stelt enorm hoge eisen voor vrouwen.  We moeten maatje 36 hebben, liefst nog 34.  Helaas verdwijnen alle natuurlijke vrouwelijke vormen.  De vrouwen op modeshows zien er vaak kinderlijk uit en eigenlijk is er niets mis met wat rondingen.  In tegendeel,de meeste mannen vinden vrouwen met rondingen aantrekkelijker.

Eigenlijk moeten we het zogenaamde ideale beeld van ons afschuiven en de mooie dingen in onszelf proberen te appreciëren en te accentueren.  Wanneer je deze accentueert verdwijnen de mindere in het niets.

Ik heb geen maatje 36, ik heb niet die mooie gladde huid, ik heb geen lage benen en geen mooi dik haar integendeel, maar ik hou van mijn grote ogen en van mijn glimlach en ja, ik heb een poep & borsten, maar daar is niets mis mee!  Ik prober mij daarnaar te kleden en breng make up aan die mijn ogen of lippen accentueert.

Zoek naar die dingen die je mooi vind aan jezelf

Maar…..zeg nooit nooit!

Ik ga niet zeggen dat ik nooit voor plastische chirurgie ga kiezen, maar ik ga er alles aan doen om dit te voorkomen en verzorg mijn huid dagelijks met goede producten.
Wat betreft het gezicht zal ik nooit kiezen voor een facelift, maar kleine correcties moeten kunnen en er zijn gewoon dingen die je niet kunt voorkomen en die je misschien al lang storen.  Dingen die moeder-natuur je je gewoon heeft gegeven.  Ik zeg maar iets, flaporen, een grote neus, te grote borsten, enz…

Ja, ook dan zou ik erover nadenken, maar geloof me… als je als 16-jarige wenend in de lingeriewinkel staat omdat ze je zeggen dat je een D-cup hebt, dan zul je ooit de beslissing nemen om dit te veranderen.

Nee, niet voor dat schoonheidsideaal, maar voor je zelfbeeld.  Je niet langer schamen, je goed voelen in je vel, dat is waarom je kiest voor plastische chirurgie!

www.bodyhealth.be

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn