zonneschade hhofd

Waarom een huidscan van uw gezicht?

Waarom een huidscan van uw gezicht?

Sinds kort beschikken we over een huidscan, maar wat doet het en waarom zou je het laten doen?

Wat doet de huidscan?

Bij de huidscan wordt er via een speciaal licht een 3-tal foto’s van uw huid genomen.  Zo worden de onderliggende huidlagen in kaart gebracht.  Hiermee kunnen we schade opsporen die nu nog niet aan het huidopppervlak zichtbaar zijn zoals pigmentvlekken, gesprongen adertjes, rimpels enz.  Het voordeel hierbij is dat we hieraan kunnen werken waardoor deze schade niet of veel minder tot uiting komen.

images-5

Waarom een huidscan laten doen?

Is je huid je lief?  Bent u iemand zoals ik en kijk je er niet echt naar uit om ouder te worden?  Ik zit er niets mee in om een rimpeltje te hebben, maar zou toch graag een zo mooi mogelijke huid hebben naargelang ik ouder word.  Al jaren gebruik ik de beste producten en het zou gewoon al fijn zijn om daadwerkelijk te zien dat mijn huid verbeterd en dit kan nu met de huidscan.

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor huidverbetering/gezichtsverzorging krijg je een huidscan, dit herhalen we na 6 maanden.  De bedoeling is dat je de producten zo goed mogelijk thuis gebruikt, al dan niet in combinatie met behandelingen in het instituut.  Na 6 maanden kunnen we nagaan wat de producten gedaan hebben voor uw huid en, daar waar nodig is, uw behandelschema aanpassen.

Interesse in een huidscan?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt uw eerste huidscan gratis!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *