images-3

Tips om rimpels te voorkomen!

Hoe rimpels voorkomen?

Je bent nog jong of de eerste fijne  lijntjes duiken op.  Wat kun je doen om meer rimpels te voorkomen?

Unknown-1

Het voorteken:

Die eerste fijne lijntjes die zichtbaar worden zijn een teken dat het verouderingsproces al even bezig is en wijzen om een vochttekort in de huid.  Heb je regelmatig een trekkerig gevoel na het douchen?  Wel, dat trekkerige gevoel was al een mooi voorteken, mar daar staan we vaak niet bij stil!

Onze hoofdtip!

hydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren…. Zorg ervoor dat je geen trekkerig gevoel hebt!  Een goede hydraterende dag- & nachtcreme hydrateren niet enkel de huid, maar voorkomen ook dat uw beschermlaagje beschadigd wordt van de huid.  Wanneer dit beschadigd is verlies je vocht!

images-4

Onze tips op een rijtje:

  1. begin reeds op jonge leeftijd met het gebruiken van een hydraterende dag- & nachtcreme (koop deze niet in de parfumerie/winkel, maar ga langs bij de schoonheidsspecialiste)
  2. ben je nog jong, laat dan toch al 1 of 2 keer per jaar een behandeling doen bij de schoonheidsspecialiste.  Dit mag gewoon een basisbehandeling zijn, het is vooral bedoeld om bij veranderingen in uw huid, ook uw producten te kunnen aanpassen!
  3. zonnebecherming zowel in zomer als winter, het hele jaar door!  In de meeste dagcremes zit reeds een beschermingsfactor in, deze is niet voldoende om in de zomer in de zon te gaan zitten, maar wel voldoende om uw huid te beschermen tegen zonnestralen wanneer je naar je werk gaat of naar de winkel ofzo…
  4. drink voldoende water!  Het reinigt het lichaam & dus ook uw huid van  binnenuit, het voorkomt dus onzuiverheden
  5. reinig (’s morgens & ’s avonds) uw huid met een aangepast reinigingsproduct (best van hetzelfde merk als uw dagcreme), alleen zo kan uw dagcreme zijn werk doen!
  6. let ook op je voeding en zorg voor voldoende vitamines & mineralen!

Wilt u een huidadvies?  Maak een afspraak via info@bdyhealth.be of 0498/51.88.48

Succes!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *