Unknown-1

Stralend in je vel dankzij Body Health

Acne, rimpels, huidverslapping, couperose, littekens, weinig wimpers, onregelmatige wenkbrauwen, slappe nagels, splijtende nagels,…. noem maar op!  Bij Body Health zit u goed.

Voor elk probleem bieden wij een aangepaste oplossing en dit allemaal onder 1 dak.  U hoeft zich nergens voor te schamen, bij Body Health zijn we deze problemen gewoon en helpen we je graag verder!

images-5

Blijven groeien

Body Health bestaat al 10 jaar en in de loop der jaren zijn we erg gegroeid, dit mede dankzij de mond-tot-mond reclame en sinds het laatste jaar via het internet.  Ik vind het heel belangrijk om u persoonlijk te behandelen en voldoende tijd voor u te nemen.  Maak dus tijdig uw vervolgafspraken.

Het verschil met andere instituten

De meeste schoonheidsinstituten werken aan de buitenzijde.  Ze maken de huid mooi vanbuiten, de nagels mooi vanbuiten, enz.  Maar er is meer mogelijk!  Body Health pakt de oorzaak van een probleem aan, of het nu gaat om acne, rimpels of slappe nagels.  Er wordt gewerkt met producten die dieper indringen dan de gewone cosmetische producten.

Opluchting

Veel mensen lopen al jaren rond met een probleem en hebben nooit de gepaste oplossing gevonden.  Neem nu het voorbeeld van een huidprobleem.  Wanneer je de onderliggende huid niet kent, kan er ook niet correct geadviseerd worden.  Bij body health zijn we gespecialiseerd om diverse huidklachten te herkennen en dit geld ook voor andere problemen zoals nagelproblemen.

De meeste klanten zijn uiteindelijk dan toch enorm opgelucht dat ze bij mij terecht zijn gekomen en merken toch meestal een verschil na de eerste behandeling.

images-3

Beter voorkomen dan genezen

Omdat we het altijd hebben over klachten/problemen neemt het niet weg dat je bij Body Health ook terecht kunt wanneer u een perfect gezonde huid hebt of mooie lange nagels, want zoals bij alles geld: “beter voorkomen dan genezen”.

Dus wenst u uw huid of nagels preventief te verzorgen dan kan dit.  Voor huidverzorging hebben we een aangepast merk dat heel wellness-gericht is, helemaal op natuurlijke basis, dus ideaal om preventief te werken en jezelf een momentje van rust te gunnen.

Minstens 6X/jaar een moment voor jezelf

Voor diegene zonder huidprobleem is 6x/jaar een moment voor jezelf toch geen ramp?  Wie verdient dit nu niet?  We werken allemaal hard en dan 1 à 1,5u voor jezelf kunnen toch zalig zijn!

Heeft u een huidprobleem dan ligt dit anders en moet je rekenen dat je om de 4 à 6 weken een behandeling dient te ondergaan.  Dit enerzijds om de evolutie op te volgen en indien nodig is uw producten voor thuisbehandeling aan te passen.

 

Heeft u vragen of wenst u een afspraak mail naar info@bodyhealth.be of maak online een afspraak!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *