Rimpels voorkomen en verminderen

Rimpels voorkomen & verminderen met antioxidanten.

Anti-oxidanten, je hoort er de laatste tijd zo veel over en we denken dat het wel echt goed is, maar weet je waarom?  Wat zijn anti-oxidanten & welke invloed hebben ze op rimpels?

Anti-oxidanten en vrije radicalen is een verhaal dat samenhoort.  Vrije radicalen vind je overal, in de luchtvervuiling, uitlaatgassen, in onze voeding,…  Het zijn slechte atomen die onze cellen aanvallen, dit doordat ze onstabiel zijn.  Ze proberen als het ware een elektron van onze cel te stelen om zelf stabiel te worden & beschadigen hierdoor onze cellen in de huid.
anti-oxidanten daarentegen neutraliseren de vrije radicaal, onstabiele atoom, door een elektron  aan het vrije radicaal toe te voegen.  Ze beschermen zo de cellen in uw huid.

Wanneer we geen antioxidanten zouden gebruiken, wordt uw huid dunner, zullen er weinig goede cellen in de huid zijn & worden er zo huidproblemen veroorzaakt.

Doordat de goede cellen van de huid worden beschadigd en vernietigd, wordt er weinig collageen en elastine aangemaakt in de huid.  Dit resulteert in rimpels, huidverslapping, dunne huiden, enz.

Antioxidanten is dus één van de belangrijkste ingrediënten tegen huidveroudering en voor een gezonde huid te bekomen.  De produkten van Medik8 zijn gebaseerd op antioxidanten en vitaminen waardoor we vroegtijdige huidveroudering bestrijden.

images (8)

 

http://www.youtube.com/watch?v=TXwF3fblzNI

Meer info: info@bodyhealth.be of 0498/51.88.48

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn