Piura… een reis naar Peru

Ontdek Piura… Natuurcosmetica!

Mijn reis is alvast begonnen en ik moet zeggen dat ik mijn eerste idee moet herzien.

schoonheidsinstituut tielen

Piura

Toen ik de keuze maakte voor Piura, was ik op zoek naar een tweede merk.  Een merk met heerlijke geuren en daar was geen twijfel over.  Piura is een ware geurbeleving doorheen de gehele behandeling, maar wat ik niet verwachte….

Resultaat met natuurcosmetica…

Piura is een echte natuurcosmetica.  Natuurcosmetica van de bovenste plank!  Piura bestaat uit planten, kruiden & vruchten.  De geuren zijn geweldig & de totale belevenis brengen u in totale ontspanning, maar bij dag 2 van de opleiding maakte ik kennis met de herbal peels & herbal masks.

Herbal peels:

Een combinatie van glycol met kruidenpeeling.  Een combi die voor onmiddellijk resultaat zorgen.  Ze worden op maat gemaakt van uw huid.

Herbal masks:

Kruidenmaskers die ter plaatse worden samengesteld en aangepast aan uw huid.  ze geven uw huid een echte boost!

Kortom, Piura zijn budgetvriendelijk, kwaliteitsproducten die huidvriendelijk, maar ook resultaatgericht zijn!

Benieuwd?  Op zoek naar een nieuw schoonheidsinstituut?  Stuur een mail voor info naar info@bodyhealth.be, wij hebben speciale kennismakingsbonnen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn