permanente make up lip contour voor & na

Permanente make up: ervaringen

Hoe heb ikzelf permanente make up ervaren?

De eerste keer dat ik permanente make up liet plaatsen was ik 18 jaar, is nu dus zo’n 15 jaar geleden.  De nagelstyliste, waar ik toen mijn nagels liet zetten, gaf zelf opleiding in permanente make up en zocht nog een model voor een opleiding die zij gaf aan buitenlandse cursisten.

Mijn vuurdoop was dan ook de permanente make up van de lippen.  Ze zijn toen gemakkelijk 4 uur met mij bezig geweest.  Dit mede omdat er veel moest uitgelegd worden & gedemonstreerd.  Na 4 uur had ik het wel echt gehad en mocht het gaan stoppen.  Je moet weten dat dit meer dan de dubbele tijd is van wat ze er normaal over doen.

Semi-Perm-Lip-Enhancement

Al bij al vond ik het best wel meevallen en heb dan ook een maand later mijn ogen boven & onder laten doen.  Pijnlijk?  Nee, eigenlijk helemaal niet.  Deze behandeling werd uitgevoerd door de trainster zelf bij haar in het instituut.  Het ging vlot en nar een uur stond ik weer buiten.  Natuurlijk moest ik na 6 weken nog de puntjes op de i laten zetten, maar daar zat ik echt niets mee in.

5 jaar verder begon de permanente make up te vervagen en was het tijd om deze te vernieuwen.  Maar door tijdsgebrek zijn er toch nog wat extra jaartjes gepasseerd.  Dus na 8 jaar heb ik mijn permanente make up door een andere “specialiste” laten vernieuwen.  Natuurlijk was de voorgaande permanente make up verdwenen, dus de prijs was het bedrag van een nieuwe plaatsing.
Haar techniek was wel net iets anders en irriteerde veel meer dan de eerste keer.  Ook de permanente make up werd niet zo goed opgenomen door mijn huid.

zo zie je maar techniek is zéér belangrijk…

De techniek die gebruikt word tijdens de plaatsing is van groot belang.  Ikzelf werk heel traag over 1 plaats.  de opname van het pigment gebeurt dan gemakkelijker en de huid geraakt minder geïrriteerd.

Zou ik opnieuw permanente make up laten plaatsen?

Ja, heel zeker!  Eenmaal je het voordeel van permanente make up hebt ervaren, wil je niet meer zonder.

Meer info? info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *