images-2

Permanente make up: bijscholing

Het nieuwe jaar staat weer bijna voor de deur en dan is het voor mij steeds het moment om al de bijscholingen in te plannen.  Dit jaar staat de bijscholing van de wenkbrauwen & de lippen op het programma.
natuurlijk ga ik dan op zoek naar enkel modellen die aan een voordelig tarief deze behandeling willen ondergaan.

Wat is de bedoeling?

Eerst en vooral moet je weten dat dit over een bijscholing gaat en dus niet iets nieuws is voor mij.  De bedoeling is dat mijn techniek weer extra verfijnt wordt om zo nog betere resultaten te bekomen.  U krijgt een volledige behandeling + na 6 weken een bijwerking.

De Modellen:

 • wenkbrauwen:
  Hiervoor zoek ik 2 personen die naar de firma in Antwerpen willen komen.  Dit is op een bepaalde dag en op een bepaald uur.  Ik moet dus op jou kunnen rekenen!  U betaald slechts 50% van de normale prijs!

  De week na de training zoek ik nog 5 personen die deze behandeling willen ondergaan.  In deze week betaald u 65% van de normale prijs.

  In beide prijzen zit 1 bijwerking na 6 weken inbegrepen.

3D wenkbrauwen

 • lippen:
  Hiervoor zoek ik 1 model dat naar de firma in Antwerpen wilt komen.  Dit voor het plaatsen van volledig ingekleurde lippen.  Het is op een bepaalde dag & tijdstip dat ik je daar verwacht en ook hier moet ik dus op jou kunnen rekenen!  U betaald slechts 50% van de normale prijs!

  permanente make up lippen

  De week na de training zoek ik nog 5 personen die deze behandeling of lipshadow willen laten plaatsen.  U betaald dan 65% van de normale prijs.

  In beide prijzen zit 1 bijwerking na 6 weken inbegrepen.

Heeft u interesse dan kan u zich aanmelden via info@bodyhealth.be

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *