images-4

Pak nu eindelijk uw rimpels aan!!!

Doe NU eindelijk iets aan die rimpels!

Naarmate we ouder worden, ontstaan er rimpels.  Zo gaat dat nu eenmaal, je kunt preventief werken en uw huid goed verzorgen, maar wanneer je 20 bent denk je daar niet aan.  Het zijn zorgen voor later en dan ineens zijn ze daar.  Het wordt je duidelijk dat je ouder wordt en die rimpels zie je liever niet!

Maar het is niet te laat!!!  Je kunt huidverbeterend gaan werken, je kunt je rimpels verminderen en voorkomen dat ze nog erger worden.  Stel het dus niet langer uit en start NU!

images-8

Wat kun je eraan doen?

Ik raad altijd aan om eerst een intake-gesprek te doen.  Hier kijken we naar de toestand van je huid en de mogelijkheden die er zijn.  Hoe vroeger je begint, hoe beter natuurlijk en dus ook hoe sneller dat je resultaat zult hebben!

De juiste producten voor uw huid…

Het belangrijkste in dit hele verhaal is dat je de juiste producten voor uw huid thuis gebruikt.  Bij crystal clear is dit echt niet moeilijk en startende met de 4 basisproducten.  Ze zijn simpel in gebruik en kun je aanpassen aan de toestand van de huid.

Behandelingen…

Naargelang uw huid kies je voor een kuurvorm of een losse behandeling.  Met een kuurvorm heb je sneller resultaat en sommige huiden kunnen niet anders dan zo starten.  Denk daarbij aan de fitness, van 1x/maand fitnessen gaan je spieren ook niet in 1-2-3 er ineens zijn.

Een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld tijden het intake-gesprek.  We houden rekening met uw huid, het beoogde resultaat en ook je budget.

Wil jij je rimpels echt aanpakken?

Aarzel dan niet om een afspraak te maken voor het intake-gesprek al dan niet met een behandeling erbij via info@bodyhealth.be of 0498/51.88.48, via de website www.bodyhealth.be of telefonisch info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *