oplossing voor zwakke, broze, plooibare nagels

Zwakke nagels, broze nagels, plooibare nagels, enz.

Niet iedereen is gezegend met sterke nagels, de meesten onder ons hebben eerder zwakke nagels die snel plooien en breken.

Wat kunnen we eraan doen?

  • THUIS: gebruik dagelijks nagelriemolie & handcreme, dit geeft je nagels extra voeding waardoor ze beter groeien. Als schoonheisspecialiste heb ik het geluk om dagelijks met cremes bezig te zijn dus voeding genoeg.
  • IN HET INSTITUUT: start met seal & protect.  Dit product gaat de keratineweefsels in de nagels beter binden waardoor uw nagels steviger worden.  U kan enkel de seal & protect laten uitvoeren of dit combineren met gelpolish waardoor uw nagels een extra versteviging krijgen.

seal & protect:

Deze start u best in kuurvorm, elke 2 weken gedurende 4 keer.  Hierna kan u de behandeling maandelijks ondergaan zodat de binding in de nagels goed blijft.

Unknown-4

Gelpolish:

De gelpolish die wordt aangebracht wordt extra verstevigd met een soort poeder.  U kan kiezen om dit gewoon naturel te laten aanbrengen, dan ziet het eruit als een doorschijnende nagellak of u kan kiezen voor een kleurtje.

Collage-gelpolish

Waarom extra gepolijst?

Ik raad dit zeker aan tijdens de startkuur van de seal & protect omdat uw nagels niet na 1 behandeling al super-sterk gaan zijn.  Dankzij de extra gelpolish krijgen de nagels de extra versteviging die ze nodig hebben om langer te kunnen worden.

Heeft u interesse? info@bodyhealth.be of 0498/51.88.48

kijk ook al verder op de website: http://www.nagelspecialist.be of http://www.bodyhealth.be

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn