images-4

Nieuw concept voor huidverbetering bij Body Health!

Body Health Poederlee start met een volledig nieuw concept!

Een combinatie van manuele therapie, dermatologisch geteste producten en de beste apparatuur zorgen voor nooit geziene resultaten.  Het concept wat ik nu heb samengevoegd zal je doen versteld staan van de resultaten bij verschillende huidproblemen zoals acné, rimpels, huidverslapping, dikke huid, onzuivere huid, zonnebank huiden, rokershuiden, enz.

images-3

Wat houdt het concept in?

De producten:
Ik heb ervoor gekozen om met slechts 1 merk aan de slag te gaan nl. crystal clear.  Dit merk kan zowel voor mannen als vrouwen, voor jong en oud.  Het is handig in gebruik, ruikt heerlijk en ondersteund de behandelingen die we aanbieden.

images-2

De apparatuur:
Ook hiervoor heb ik gekozen voor het gamma van crystal clear.  De microdermabrasie hebben we al een tijdje en dit jaar komt er de cryotherapie bij.  Later wordt dit verder aangevuld met de zuurstofbehandeling en de com-citt.
Zowel producten en apparatuur zijn favoriet van vele bv’s en Hollywoodsterren, gewoon omdat je onmiddellijk zichtbaar en voelbaar resultaat hebt.

images-1

Manuela therapie:
Maar al te vaak worden manuele therapie aan de kant gezet voor apparatuur.  Ik ben van mening dat manuele therapie de behandelingen kan aanvullen en versterken daarom heb ik gekozen voor collage booster, tone booster en naturel face lifting.  Vanaf mei/juni starten we met deze behandelingen!  Schrijf u alvast in op onze nieuwsbrief zodat u kan komen kennismaken met deze behandelingen

Unknown-2

De combinatie…

Door deze 3 te combineren gaan we voor doeltreffende huidverbetering zonder plastische chirurgie!  Voor diegenen die plastische chirurgie hebben ondergaan, zijn deze behandelingen TOP om uw huid in top-conditie te brengen.

images

Meer info..

Meer info volgt natuurlijk in de komende blogs, maar ook via onze nieuwsbrief!  Schrijf u dus zeker in voor de nieuwsbrief indien u dit interesseert.

Wenst u een afspraak of heeft u nog vragen aarzel dan niet mij te contacteren via info@bodyhealth.be of 0498518848

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *