images-13

Make up voor een acnehuid

Hoe acne camoufleren?

Als het over acne gaat, dan heb ik er wel wat ervaring in.  Hetgeen je best niet doet is het onderstoppen onder een dikke laag foundation.  Dit camoufleert de acne niet, integendeel je accentueert.

images-11

Hoe ga je aan de slag?

Ik ga ervan uit dat je aangepaste producten gebruikt voor je acne, beta gamma medik8, & dus geen agressieve producten die uw huid irriteren en uitdrogen.  Indien dit niet het geval is, start dan eerst met de juiste verzorging om je acne onder controle te krijgen en te houden.

De make up:

Kies voor mineralen make up van mineralogie.  Deze make up  verstopt je poriën niet zodat de huid mooi kan blijven ademen en toch is het mooi dekkend.  Daarnaast werkt hij positief in op de conditie van de huid, dit in tegenstelling tot andere make uplijnen!  Zij zitten vaak vol met talk (als vulmiddel), zetmeel & parfumstoffen die negatief inwerken op acne.

Kies dus voor mineralogie!

  1. foundation: ik geef de voorkeur aan de pressed mineral foundation.  dit is mineralen make up in vaste vorm, dus geen losse poeder.  Hier kun je dekkende met werken en het geeft een matte finish
  2. invisible mat: heeft u een hele vette huid die erg blinkt dan kan u ervoor kiezen om de invisible mat over de foundation aan  te brengen.  Doordat het kaoline bevat absorbeert het de talg die de huid afscheidt.  Het is tevens perfect om roodheid van de acne extra te camoufleren.

Dit zijn de producten om een mooie basis te leggen, u kan hier natuurlijk nog bronzer, blush, oogschaduw ed bij aanbrengen.

Meer info kan u in het instituut bekomen.  Bel of mail voor een afspraak 0498/51.88.48 of info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *