Kan ik nog mascara gebruiken bij wimperextensions?

Wimperextensions: mascara?

Het al dan niet gebruiken van mascara bij wimperextensions is niet alleen een persoonlijke keuze, maar hangt ook af van de techniek die is gebruikt.

De techniek:

One-by-one…
Bij deze techniek is het mogelijk om een aangepaste mascara te gebruiken.

Volume…
Hier kan je GEEN mascara gebruiken!!! Dit omdat er flinterdunne extensions in een waaiervorm worden geplaatst.  Brengt us mascara aan dan gaat deze waaier toe en is het volume-effect dus weg

Aangepaste mascara!

Indien u ervoor kiest om mascara te gebruiken, investeer dan in een mascara die aangepast is aan wimperextensions.  Deze mascara is minder vet dan die dat je in het grootwarenhuis of de parfumerie ed koopt.  Dit is ten voordele van de houdbaarheid van uw wimperextensions

Unknown-2

Wat moet je nog extra doen?!?

Wanneer u gebruik maakt van de mascara bij uw wimperextensions is het een must om uw wimperextensions dagelijks te reinigen!  Bij uw eerste afspraak en plaatsing van een nieuwe set one-by-one ontvangt u een startpakket voor thuis.  Hierin vind u oa aangepaste producten om uw wimpers goed te reinigen (reinigingsfoam, reinigingsborstel en wimperborstel)
Er zal ook duidelijk aangegeven worden hoe u deze producten thuis goed dient te gebruiken.

Bij one-by-one wimperextensions is het ook steeds aangeraden om een coating aan te brengen op de wimpersextensions voordat u mascara gebruikt.  Ik raad aan om ’s avonds na de reiniging de coating aan te brengen en dan kan u ’s morgens gewoon uw mascara aanbrengen.  Zo houd u de wimperextesions echt op en top!

Unknown-3

Wenst u meer info? info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *