Huidtherapeut of schoonheidsspecialiste?

Huidtherapeut of schoonheidsspecialiste?

Je hebt 3 verschillende behandelaars voor uw huid nl. de dermatoloog, de huidtherapeut en de schoonheidsspecialiste.

De dermatoloog

Dermatologen doen voornamelijk de diagnose & behandeling van spataderen, oedeem & allergieën.  Alsook onderzoek en behandeling van moedervlekken & huidkanker.

Maar daarbuiten helpen ze mensen met allerhande huidproblemen verder.  Naar mijn gevoel doen ze dit te vaak & te snel met medicatie.  Medicatie die een symptoom behandeld en niet de oorzaak.

De huidtherapeut

De huidtherapeut, enkel erkend in Nederland, doet de behandeling van acne, psoriasis roscacea, enz.  De patiënten die bij de dermatoloog zijn geweest (in nederland) worden vaak doorverwezen naar een huidtherapeut.

Huidtherapeuten zijn vaak schoonheidsspecialistes die zich hebben verdiept in de huid en haar aandoeningen.  Zij weten als geen ander hoe de huid functioneert.
In België, is dit een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste en hebben zij professionele apparatuur om uw huid in kaart te brengen.

images-1

De schoonheidsspecialiste

Er zijn verschillende schoonheidsspecialisten, op elke hoek van de straat kom je er tegenwoordig één tegen. Je hebt er die zich richten op alle basisbehandelingen of die zich gaan specialiseren in bepaalde behandelingen.  Zo is Body Health Poederlee gespecialiseerd in wimpers, permanente make up & de huid.

images-3

Wanneer kiezen voor huidtherapeut of schoonheidsspecialiste?

Wilt u een feelgood-moment, lekker ontspannen dan kiest u voor een behandeling bij de schoonheidsspecialiste.  Wenst u op huidverbetering te werken, echt resultaat boeken, kies dan voor een huidtherapeut of gespecialiseerde schoonheidsspecialiste.  In België zit je dan goed bij een instituut dat een huidscan kan doen waarmee ze uw huid volledig in kaart brengen.

Bij Body Health Poederlee

Bij Body Health Poederlee zit je goed voor beide.  U kan bij ons terecht voor feelgood-behandelingen met Piura, voor huidverbetering met Medik8 en wij kunnen een huidscan uitvoeren.  Dit met een apparaat dat vele dermatologen gebruiken.  Het juiste adres voor uw huid!

GRATIS HUIDSCAN!!!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en u ontvangt alvast uw eerste huidscan twv €35,00 helemaal gratis!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn