images

Hoe je rimpels effectief aanpakken dmv een kuur?!?

Kuren tegen rimpels bij Body Health…

Mooi toch al die behandelingen die worden aangeboden, of al die reclame over crèmes die je rimpels wegvegen….  Het is niet dat het niets doet tegen rimpels, maar echt werken tegen huidveroudering???

Tuurlijk moet je thuis je huid verzorgen en liefst start je al vanaf zo’n 25 jaar en met de juiste producten (producten die diep in de huid werken) zul je je huid stilletjes aan verbeteren,maar meestal wil je sneller resultaat…

Unknown-10

Kuren…

Wanneer je start met behandelingen of producten thuis tegen huidveroudering dan is het (bijna) een must om je huid eerst eens wakker te schudden!

Waarom?  Wel, wanneer huidveroudering optreed, dus rimpels ed, wijst dit erop dat de cellen in je huid stilgevallen zijn.  Ze werken niet meer zo actief en maken dus minder collageen en elastine aan.  Resultaat: rimpels, huidverslapping, enz.

En daarom is een kuur zo interessant!  Het activeert de cellen in de huid om terug actiever te werken doordat ze enerzijds geprikkeld worden en anderzijds ook de juiste voedingsstoffen krijgen die zo nodige hebben om te functioneren!

Wat houdt een kuur in?

Een kuur is een reeks van behandelingen die wekelijks worden uitgevoerd om te starten.  Het aantal behandelingen hangt af van de toestand van de huid en het beoogde resultaat.  Dit wordt steeds besproken bij het intake-gesprek zodat het juiste advies gegeven kan worden!

Kuurbehandelingen…

Al onze behandelingen kunnen in kuurvorm gestart worden!  Microdermabrasie, cryotherapie, naturel face lifting, tone booster, collageen booster, enz.

Meer info…

Via info@bodyhealth.be of maak online een afspraak voor een intake-gesprek!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *