images-2

Hoe gebruik ik de crystal clear basisset thuis?

Crystal clear basisset voor huidverbetering

De crystal clear basisset omvat 4 producten.  Deze zijn handig in gebruik, ruiken heerlijk en doen hun werk in de diepere huidlagen.  Laat u regelmatig een crystal clear instituutbehandeling doen dan is deze een must, maar u kan deze ook thuis gebruiken zonder dat u behandelingen in het instituut ondergaat.

Welke producten zijn het?

  1. Cleansing gel: bevat geen zeep en is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de droge en gevoelige huid. De zacht schuimende gel verwijdert vet, vuil, overtollig talg en zelfs de zwaarste make-up. De zeer milde Crystal Clear Soothing Cleansing Gel heeft vetregulerende en vochtinbrengende eigenschappen die de huid een beschermend laagje geven om transepidermaal vochtverlies tegen te gaan.
  2. revitalising tonic: is geschikt voor elk huidtype en is met name goed voor de droge, beschadigde, verouderde en gevoelige huid. Deze milde, verkwikkende lotion verwijdert onzuiverheden en revitaliseert en verfrist de huid door de komkommerextracten en oligo-elementen uit de zee. Het houdt de vochthuishouding van de huid in balans en helpt de huid haar elasticiteit en frisheid te behouden. 
Mineraalzouten en sporenelementen revitaliseren de huid en brengen deze opnieuw in balans.
  3. skin repair: Het is wetenschappelijk bewezen dat Crystal Clear Skin Repair Serum rimpels vermindert en de huid steviger maakt. Uw huid krijgt een betere structuur en lijkt steviger, gladder en sterker door een optimale hydratatie. 
Het bevat onder andere de actieve bestanddelen vitamine E, elementen die huidveroudering tegengaan en de sterke anti-oxidant alistine.
 Uit onafhankelijke klinische testen van 21 dagen is gebleken dat Crystal Clear Skin Repair Serum de diepte van rimpels met 22 procent vermindert en de stevigheid van de huid met 14 procent verbetert. 
Crystal Clear Skin Repair Serum is geschikt voor elk huidtype, niet alleen voor de oudere huid, maar ook voor de jongere.
  4. brightening complex: bevat natuurlijke verhelderende bestanddelen die de vermoeide huid meteen een stralende teint geven en deze ook beschermen en hydrateren.  Crystal Clear Brightening Complex is een innovatief middel tegen verkleuringen en pigmentvlekken en helpt de huid haar natuurlijke, stralende, heldere teint terug te krijgen.

images-2

Hoe gebruik je deze thuis?

De producten zijn heel simpel in gebruik en kun je aanpassen aan de nood van je huid.  Dus voelt je huid wat droger aan dan kun je meer repair gebruiken bijvoorbeeld.

STAP-VOOR-STAP

  1. cleansing gel opschuimen in de hand met water en verdelen over de huid, even inmasseren en afwassen met een nat washandje (warm water), nog even naspoelen en dan de huid droogdeppen
  2. skin repair + brightening complex, Start met 3 pomes van elk en meng deze in de hand.  Breng aan op gezicht, hals en decolleté.  Heb je het gevoel dat je huid meer voeding nodig heeft dan kun je uittesten.  Probeer bijv. 4 pompjes repair met 2 potjes brightening.  Je kan dus spelen met je producten en op zoek gaan wat het beste is voor je huid.
  3. revitalsing tonic sprayen over de huid en klaar!

Doe deze handeling zowel ’s morgens als ’s avonds!  Veel succes

Wilt u graag meer info of de producten aankopen?

Neem contact op via info@bodyhealth.be of 0498/51.88.48

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *