images-5

Hello collagen, bye bye rimpels met collagen booster!

Collagen booster: bye bye rimpels!!!

Zonder operaties een jonger uitziende huid

Maak jij je weleens zorgen over beginnende lijntjes in je gezicht of het slapper worden van je huid, maar wil je liever (nog) geen operatie ondergaan of rimpelvullers gebruiken. Wij hebben hier een ongelooflijk mooie oplossing voor. De huid blijft helemaal in tact, het vergt geen hersteltijd en deze behandelingen kunnen zelfs in de zomer worden gedaan.

CClear BeforeA

De Collagen Booster Massage is een krachtige massage van het bindweefsel. Als deze intensief wordt gemasseerd wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleert, wat zorgt voor het opvullen van rimpeltjes en een vollere, meer stevige huid. Ook de bloedcirculatie wordt gestimuleert. Dit is erg belangrijk omdat er op deze manier meer zuurstof wordt aangevoerd en meer voedingsstoffen bij je huid terecht komen. Doordat ook de aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleert, wordt je huid van binnenuit voorzien van meer vocht. Na de bandeling zal je direct zien dat je huid er voller uitziet. Maar dat is lang niet het enige verschil. Je huid zal direct ook steviger aanvoelen, door de betere bloedcirculatie ziet je huid er gezonder uit en voelt ongelooflijk zacht aan. Dit krijg met alleen gebruik van producten niet voor elkaar.

Omdat de massage krachtig wordt uitgevoerd kan het op sommige plaatsen van je gezicht wat gevoelig zijn. In overleg met jou zal de kracht van de massage worden aangepast. Na de massage voel je echt dat er iets in gang is gezet in je huid (alsof er goed getraind is). Je huid zal wat rood zijn, de tijd dat dit aanhoudt verschilt per persoon. Doorgaans is dit na een paar uur niet meer zichtbaar. De twee volgende dagen kan je huid nog wat gevoelig aanvoelen op sommige plekken. Het is dus geen ontspannings massage maar wel een massage met een heel mooi resultaat! Ik maak altijd een voor en na foto, zodat je achter goed kunt zien wat het voor jouw huid kan doen.

images

Resultaten van Collagen Booster:

  • Stimulatie van de collageen productie zonder de huid te beschadigen
  • Vervagen van lijntjes en rimpels
  • Een vollere huid
  • Meer stevigheid van de huid
  • Stimulatie van de doorbloeding, waardoor meer zuurstof
  • Door de aanmaak van hyaluronzuur, geen droge huid meer
  • Een gezonde teint en glans
  • De anti-aging behandeling die ook in de zomer gedaan kan worden
  • Ook geschikt voor de gevoelige huid
  • Onmiddelijk zichtbaar resultaat in slechts 30 minuten

Benieuwd naar de resultaten?

Mei/juni 2017 starten we met deze therapie toe te voegen aan verschillende behandelingen.  Heb je interesse, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Wenst u meer info of een afspraak? info@bodyhealth.be of 0498518848

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *