images-7

Goedkope permanente make up

Goedkoop is vaak ook duurkoop…

Permanente make up is een specialisatie.  Iedereen kan een opleiding volgen, maar ervaring daar betaal ik graag wat extra voor.  Je moet er rekening mee houden dat de permanente make up zichtbaar is.  Wanneer deze slecht geplaatst word, loop je zelf het risico dat deze nooit meer verdwijnt en als er dan een fout in zit dan…. dan heb je pech!

Goedkope permanente make up kan te maken hebben met de ervaring, het gebruikte pigment, de gebruikte naalden & apparatuur.

  • de ervaring: een starter vraagt dikwijls minder omdat zij nog moet oefenen.  Dikwijls duurt de behandeling erg lang & wordt deze minder strak gezet.
  • het pigment: tegenwoordig zijn er erg goedkope, niet gecertificeerde pigmenten op de markt.  deze mogen hier niet gebruikt worden, maar daar weet u dikwijls niets van.  deze pigmenten houden risico’s in!
  • apparatuur & naalden: er zijn goedkope apparaten en dure apparaten.  Het verschil zit hem in de stabiliteit van de naald.  Bij de goedkope apparaten zit er meer speling op de naald waardoor de lijnen minder strak zijn.  deze apparaten zijn ideaal voor de plaatsing van beauty tatoeages.
permanente make up voor & na

permanente make up voor & na

Groepdeals

Een voorstander ben ik er niet van, toch heb ik mij hier ook al aan gewaagd.  Wanneer je deelneemt aan de groepdeals, maak dan zéér goed uw huiswerk.  Waar kom je terecht?  Hoeveel ervaring?  Foto’s?  Noem maar op….

Kortom: ervaring betaal je en wil je de perfecte permanente make up spaar dan net iets langer en ga naar een echte specialist!

info@bodyhealth.be voor meer info….

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *