goedkope gelnagels

PAS OP!……….Goedkope gelnagels

Steeds meer hoor ik verhalen over goedkope gelnagels in de grotere steden.  Meestal geplaatst door chinezen met goedkope producten & onhygiënische materialen.  Pas hier mee op!!!

images-11

Waarom oppassen?

De producten die worden gebruikt zijn veel goedkoper dan de producten die de “belgische” nagelstudio’s .  En er is echt wel een verschil.  Onze producten moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen.  Hetgeen waar je het hardst aan gaat merken is het branderige gevoel.  De chinese producten branden echt is de nagels en beschadigen niet alleen de natuurlijke nagels, maar dringen ook door de gehele nagelplaat!!!

De hygiëne… Ik gebruik voor elke nieuwe klant een nieuwe vijlenset, dit voorkomt schimmels ed.  Ook wordt na elke klant de volledig nageltafel ontsmet!  Dit allemaal om schimmels te vermijden!

afzuigsysteem…Ik werk met een afzuigsysteem dat voorkomt dat het vijlsel gaat rondwandelen in de lucht, ook neemt het de meeste geurtjes weg (acryl)  Niet alleen gezond voor uw luchtwegen, maar ook voor de mijne!

de werkwijze…in een vorige blog heb ik al beschreven over hoe de glanslaag van de nagel dient verwijderd te worden.  Helaas bent u bij de “chinezen” aan het juiste adres voor beschadigde nagels!!!  en meestal blijven de nagels dan ook nog niet goed zitten…

images-15

Spreek uit ervaring…

Het zou niet mooi zijn om een collega zomaar zwart te maken, helaas zeg ik dit niet zomaar en is het niet uit de lucht geschreven.  De laatste tijd heb ik enkele klanten over de vloer gehad die bij “de chinezen” waren geweest en mocht ik hun rommeltje opruimen!
Daarom deze waarschuwing.  Je betaald er misschien wel minder, maar je hebt geen kwaliteit en loopt ernstige risico’s op schimmels! (ook dit heb ik hier ervaren)

Dus, zijn je nagels je lief?  Betaal dan de juiste prijs en ga voor kwaliteit…
Heb je graag een afspraak?  Mail me info@bodyhealth.be of bel 0498 51 88 48

Op Facebook vind je onze pagina onder “nagelspecialist.be”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn