Unknown-13

De behandeling tegen huidverslapping

Huidverslapping…

Huidverslapping is een gevolg van trager werkende cellen.  Ze maken minder elastine hetgeen instaat voor de elasticiteit van de huid.  De cellen dienen geactiveerd te worden en de gezichtsspieren getraind.

Welke behandeling is ideaal?

Crystal clear microdermabrasie!
Bij microdermabrasie wordt het bovenste huidlaagje verwijderd dmv kristallen.  Uw beschermlaag is tijdelijk weg waardoor de cellen in actie gaan treden.  Ze willen namelijk zo snel mogelijk de huid weer hersteld hebben.  Doordat de cellen actiever gaan werken wordt er meer collageen (rimpels) en elastine (verslapping)  aangemaakt.  2 vliegen in 1 klap dus!

Maar er is meer….

Crystal clear microdermabrasie heeft als enigste een training van de gezichtsspieren toegevoegd aan de behandeling.  Dmv een speciale techniek worden de gezichtsspieren gelifd.  De gezichtsspieren krijgen als het ware een fitnesstraining.  U ziet het verschil al na 1 behandeling!

images-8

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Om een idee te krijgen van de behandeling heb ik een filmpje gemaakt: film microdermabrasie

De behandeling zelf kan u gewoon om de 4 à 6 weken ondergaan, maar om echt resultaat te hebben (blijvend resultaat) raad ik aan om te starten in kuurvorm.  Een kuur omvat x-aantal weken 1 behandeling per week.  Het aantal behandeling hangt af van de ernst van verslapping en het beoogde resultaat.
U komt best 1x/week totdat uzelf het resultaat ziet dat u wenst (de beslissing is volledig aan jou).  Hierna bouwen we af naar een behandeling om de 4 à 6 weken.

Denk eraan het is een fitness voor uw gezichtsspieren, dus onderhoud is nodig.  Wanneer u naar de fitness gaat en u stopt plots dan nemen uw spieren ook terug af.  Hier is het net hetzelfde, daarom raden wij een onderhoudsbehandeling aan van 1/maand.

Een afspraak?

Een afspraak kan u maken via info@bodyhealth.be, via tel 0498/51.88.48 of online via www.bodyhealth.be

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *