Waar koopt u uw dagcreme?

Producten van de schoonheidsspecialiste.

Je kunt overal producten kopen voor huidverzorging/verbetering, in grootwarenhuizen, parfumeriën, apotheker & de schoonheidsspecialiste.  Maar waar koopt u ze het beste?

Grootwarenhuizen

Nivea, L’oreal, …  deze producten kunt u gewoon uit het rek nemen, zonder advies.  Koopt u ook werkelijk een product dat geschikt is voor uw huid?
De meeste producten die u hier koopt zitten boordevol mineralen oliën en geven uw huid een comfortabel gevoel, maar minerale oliën zijn niet goed voor uw huid.

minerale oliën

verstoppen uw huid en zorgen voor een comfortabel gevoel doordat ze een vetfilm op de huid leggen.  Deze vetfilm zorgt ervoor dat de huid niet meer kan ademen, geen voedingsstoffen kan opnemen en dat ze lui wordt.  Het ergst is dat het de natuurlijke beschermingslaag van de huid aantast (dat is het laagje dat de huid beschermt tegen bacteriën en voorkomt dat er vocht verdampt uit de huid).  Gewoon slecht dus en dit is wetenschappelijk bewezen.

grootwarenhuis

Parfumeriën

Betaal je graag voor verpakking & reclame?

Ook hier weer tal van potjes en hier werken “schoonheidsspecialistes”, alleen jammer dat je vanachter de toog/balie geen huidanalyse kunt doen, laat staan op een ongereinigde huid.  Dus een product aankopen dat speciaal is voor uw huid, ga je hier niet doen.

Hiernaast zie je de mooiste potjes, de grootste reclamecampagnes en hier betaal jij als klant ook voor.  Dus veel geld kwijt voor weinig kwaliteit, jammer!

parfumerie

Apotheker

Niet opgeleid als huidtherapeut

Bij de apotheker kan u ook verschillende merken krijgen, ze geven je zelfs advies.  Helaas zijn zij hiervoor niet opgeleid en kunnen uw huid dus niet beoordelen.

Qua kwaliteit zit je hier beter dan bij de parfumerie, alleen werken deze producten niet in de diepere huidlagen.  Ze werken oppervlakkig .

apotheek

Waarom koop je best niet bij grootwarenhuizen, apothekers & parfumeriën?

  • zit boordevol minerale oliën die uw huid beschadigen
  • u krijgt geen huidadvies
  • u betaald voor mooie potjes
  • u betaald voor de reclame
  • ze pakken niet de oorzaak aan van uw huidprobleem
  • ze werken enkel aan de oppervlakte

Kies wijs en ga langs bij de schoonheidsspecialiste!

Een goede schoonheidsspecialiste zal na een reiniging van de huid een grondige huidanalyse doen.  Gespecialiseerde schoonheidsspecialisten (in huidverbetering) doen zo’n huidanalyse met een professioneel apparaat & bieden u zelfs een intakegesprek aan.  U kan zo terecht met al uw vragen over de producten en behandelingen en zij geeft een persoonlijk advies.

Interesse in een intakegesprek of behandeling?  Mail naar info@bodyhealth.be of bel 0498/51.88.48

body health

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn