images-3

Crystal clear en naturel face lifting: de ideale combinatie?!?

Crystal Clear en naturel facelifting…

Wat maakt deze combinatie zo interessant?

Niet alleen de producten van crystal clear, maar ook de apparaten zijn bekend om hun onmiddellijke resultaat, de handigheid in gebruik en de doeltreffendheid.  Ze werden ontwikkeld en getest door toplaboranten en worden aanbevolen door vele dermatologen.

Het is een concept dat door vele hollywoodsterren en Bv’s in de smaak valt.

images-15

Wat doet crystal clear?

Crystal clear zijn producten die diep inwerken in de huid, ze werken dus niet alleen aan de uiterlijke kenmerken van een huidprobleem (zoals rimpels, acne,…) maar gaan de oorzaak van een huidprobleem aanpakken.  Ze werken dus direct in op de huid binnenin en stimuleren de cellen om hun werk te doen.

Het leuke aan deze behandelingen is dat je ook daadwerkelijk resultaat ziet en voelt al na 1 behandeling.

Wat doet naturel facelifting?

De naam zegt het zelf, het is een natuurlijk alternatief voor een facelift!  Voordel is natuurlijk dat je niet onder het mes moet.  Deze behandeling is een intensieve (lees:zéér intensieve) massagetechniek van het bindweefsel gecombineerd met lymfedrainage.  U huid en dus uw cellen worden hierbij extra gestimuleerd, de doorbloeding wordt bevorderen en de spieren getraind!

voor & na rimpels2

Waarom combineren?

Wilt u de max uit uw behandelingen halen?  Wilt u een echte facelift voorkomen?  Wilt u daadwerkelijk resultaat?  Wilt u dit resultaat zo lang mogelijk vast houden?

Heeft u ja geantwoord op 1 van de vragen?  Dan weet u het antwoord…  Ik heb gekozen om te combineren om het uiterste uit de behandeling te halen, uw huid in top-conditie te brengen en te houden.  Maar ook voor producten die simpel in gebruik zijn, zonder veel poes-pas en te gebruiken voor heel het gezin!

Dus daarom is dit de ideale combinatie!

Meer info…

via info@bodyhealth.ne

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *