unknown

Botox en permanente make up…

Botox en permanente make up…

Veel van de rimpeltjes in het gezicht worden veroorzaakt door samentrekken van de vlak onder de huid gelegen aangezichtsspieren, iedere keer als men lacht, boos kijkt of fronst: expressie-rimpels. Bij veel mensen blijven deze rimpels zichtbaar ook als ze niet lachen of fronsen. Hierdoor ziet men er dan ouder uit dan men is. Vaak ook wordt de gelaatsuitdrukking ten onrechte beoordeeld als boos, bezorgd of gespannen. Aan deze rimpeltjes is nu snel en eenvoudig iets te doen met een Botox-behandeling. Andere huidrimpels, door huidveroudering (oa door veelvuldig zonnebaden) kunnen niet verholpen worden !! Daarvoor zijn er andere oplossingen: opvullingstherapie met hyaluronzuur of collageen, laser of plastische chirurgie.
unknown

WAT IS BOTOX?

Botox (botuline toxine type A) is een injectievloeistof die overacticiteit van spieren vermindert. Al sinds 1980 wordt deze stof met groot succes gebruikt bij de behandeling van onder andere ongewenst samenknijpen van de ogen (blepharospasme), zonder complicaties. Ook rimpels in het gezicht kunnen veroorzaakt worden door overacticiteit van spieren. Inspuiten van Botox zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen en de rimpels in de huid verdwijnen.
Allergie aan het product wordt haast nooit gezien omdat er zeer lage concentraties gebruikt worden: een flacon van 100 eenheden bevat maar 4.7 nanogram (= 4.7 miljardste van 1 gram) !!

Wanneer best permanente make up laten plaatsen?

Het ideale is eerst permanente make up en dan botox, maar wat wanneer u juist botox hebt laten plaatsen?  Dan raad ik aan 14dagen te wachten zodat de botox zich heeft kunnen settelen.

 

Interesse in permanente make up?

info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *