unknown-6

Body Health: anti-age behandelingen

Anti-age behandelingen bij Body Health!

Huidverbetering en vooral anti-age behandelingen op natuurlijke wijze daar zijn velen naar op zoek en ja het bestaat!  Behandelingen zonder operatie, maar toch met direct en duidelijk zichtbare resultaten.

Ik zet ze voor u even op een rijtje!

Crystal clear tone booster

Een behandeling zonder apparaat, maar wel met resultaat!  De producten van crystal clear worden gebruikt in combinatie met een intensieve massage van het spierweefsel!  Hierdoor wordt de spiertonus verbeterd.

images

Crystal clear collagen booster

Een behandeling zonder apparaat, maar wel met resultaat!  De producten van crystal clear worden gebruikt in combinatie met een intensieve massage van het bindweefsel waardoor er meer collageen wordt aangemaakt en dus rimpels verminderen!

Unknown-10

Crystal clear naturel face lifting

Een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen.  Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.  Al na 1 behandeling heeft de huid een frisse éclat
Een frisse vitaliteit verschijnt.  Een combinatie van bindweefselmassage en lymfedrainage.

images-1

Crystal clear microdermabrasie

Het zandstralen van de huid waardoor de cellen in de huid activeert worden om meer collageen en elastine aan te maken met een gepatenteerde techniek om de gezichtsspieren te trainen!

images-3

Crystal clear cryotherapie

Een behandeling waarbij de huid wordt afgekoeld tot 3°C.  Zeker geen onaangename behandeling, maar wel een behandeling met direct zichtbaar en voelbaar resultaat.  Drainage en aanmaak van collageen.

unknown-10

Combineren…

De microdermabrasie en cryotherapie kan u gemakkelijk combineren met tone of collageen booster of de naturel face lifting.  Door de combinatie krijgt uw huid extra stimulatie, ziet u nog meer resultaat en gaat uw huid sneller verbeteren waardoor u extra gemotiveerd wordt om uw huid goed te blijven verzorgen!

Waarom kiest u voor Body Health?

Het simpelste dat een schoonheidsspecialiste kan doen, is gewoon doen wat een firma zegt.  En zo ben ik ook begonnen, braaf doen wat ze zeggen;  Investeren in hun producten, enz.

Meermaals ben ik tegen de lamp gelopen en kreeg ik niet de resultaten die ik verlangde, dus nu heb ikzelf een concept samengesteld.  Een concept waarbij ik geluisterd heb naar mijn klanten.

De vraag naar simpele producten voor thuisgebruik die daarbij heerlijk ruiken heb ik gevonden bij crystal clear.  Want in deze hectische tijden hoeft het allemaal niet te complex te zijn!  Ook de behandelingen moeten niet meer te lang duren, maar we zijn op zoek naar behandelingen waarbij resultaat wordt bekomen en daarbij niet gewoon voelbaar resultaat maar liefst ook zichtbaar resultaat.  Al onze behandelingen geven je onmiddellijk zichtbaar resultaat en dat tonen we jou ook de eerste behandeling, maar ook na verloop van tijd door de foto’s die we nemen via de huidscan.

Zo bent u zeker dat u betaald voor daadwerkelijk resultaat!

Advies nodig?

Maak een afspraak voor een intakegesprek, dit kan via de website of per mail info@bodyhealth.be.

Liever telefonisch?  Dat kan, maar deze wordt niet beantwoord tijdens de behandelingen, dus laat een bericht achter op de voicemail 0498/51.88.48

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *