unknown-9

Bindweefselmassage in combinatie met microdermabrasie?!?

Bindweefselmassage en microdermabrasie!

Microdermabrasie bestaat al zo lang en blijft 1 van de populairste behandelingen voor huidverbetering.  Maar wat zou u ervan denken om deze behandeling een level hoger te tillen?

Wat doet microdermabrasie?

Dit is het zandstralen van de huid waardoor de cellen binnenin gestimuleerd worden om meer collageen en elastine aan te maken.  Dit resulteert in minder rimpels, vermindering van littekens, acne enz.

Bij crystal clear gaan we een stap verder en pakken we ook nog eens de gezichtsspieren aan.  We gaan ze trainen om zo terug de huid meer aan te spannen, te liften.

2 vliegen in 1 klap en nu voegen we hier nog de derde vlieg in 1 klap aan toe!

Bindweefselmassage, een toegevoegde waarde!

Laten we een level hoger gaan in de verzorging en bindweefselmassage toevoegen aan de behandeling.  Ikzelf werk via het principe van de naturel face lifting en de naam zegt het al zelf!  We gaan de huid op een natuurlijke manier een facelift geven.

Een intensieve massage van het bindweefsel in de huid inseminatie met de crystal clear microdermabrasie zorgt voor ongeziene resultaten!

unknown-10

Mijn conclusie: “Ik had dit al veel langer moeten doen”

De resultaten van enkel de crystal clear microderabrasie waren al super, toch ontbrak voor mij het deeltje massage.  Nu bindweefselmassage mag dan wel een stevige massage zijn, toch heb ik het gevoel dat ik nu echt werk aan de huid.  En…. de resultaten bleven niet uit, ze zijn gewoon verbluffend!!!

Dit moet je echt zelf zien en ervaren, dus vraag zeker naar deze behandeling wanneer u snel vooruitgang wilt met uw huid.  Trouwens ook ideaal wanneer u al enige tijd crystal clear microdermabrasie doet en toch nog een extra boost aan je huid wilt geven!

Afspraak maken?

info@bodyhealth.be of 0498/51.88.48

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *